TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, Sinop Eğitim Araştırma Geliştirme Derneği (SEARGED)’ni ziyaret etti.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü beraberindeki AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve teşkilat üyeleri ile birlikte Sinop Eğitim Araştırma Geliştirme Derneği (SEARGED)’ni ziyaret etti. Yerel ve uluslar arası projelerle  dikkatleri üzerine çeken Sinop Eğitim Araştırma Geliştirme Derneği yeni ofisinde gerçekleşen ziyarette, Sinop İmam Hatip Mezunlar Derneği Başkanı Hakkı Bafralı, Türkiye Motor Sporları Derneği Başkanı Atilla Hakan Şen, ENSAR Vakfı Sinop Şubesi Başkanı Muhammet Başoğlu,  Sinop Din Görevliler Derneği Başkanı Fikret Başoğlu'nun hazır bulundu. Ziyarette  Sivil Toplum Kuruluşlarının etkinliği ve bu etkinliğin artırılması için yapılabilecekler değerlendirildi ve sorunları ele alındı. Gündemde olan  İç güvenlik paketiyle ilgili yanlış anlaşılan  maddeler ve gözden kaçan yönler gündeme geldi. Eğitim camiasının sorunları ve  eğitimcilerin sorunları dile getirildi.

Gerçekleştirilen duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Eğitim Araştırma Geliştirme Derneği  Başkanı Kandemir Çorapcı, Milletvekili Mehmet Ersoy ve beraberindekilere teşekkür etti. Geçtiğimiz yıllarda TÜİK tarafından ilimizde en  faal dernekler arasında gösterilen Sinop Eğitim Araştırma Geliştirme Derneğinin yeni dahil oldukları projelerle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Sinop ekonomisine  katma değer sağlayacağını söyleyen Başkan Çorapcı, “Tüm bu katkılarımızın yanında milli ve manevi konularda hazırlanan platformlara da dahil olarak, destek vererek insanlarımızın geçmişle bağlarını yeniden kurmalarını sağlamaya çalışacağız” dedi.

 

Editör: Vitrin Haber