Geçtiğimiz günlerde AGD Genel Merkezi tarafından Sinop'ta görevlendirilen yeni şube yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda AGD Sinop Şube Başkanı Mahfuz Doğan Karaman ve yeni yönetim kurulu üyeleri Vitrinhaber Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Eski AGD Şube Başkanı Cengiz Keskin'in de yer aldığı ziyaret sırasında Samet Öksüz ve Samet Karakavak'da hazır bulundular.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen Başkan Karaman ve ekip arkadaşları, AGD'nin yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Gençleri milli kültür değerlerine saygılı ve bilgili birer bireyler olarak yetiştirilmesini misyon edinen bir dernek olduklarını belirten Şube Başkanı Mahfuz Doğan Karaman, "İyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması mücadelesinde aynı inancı paylaşan her renkten ve ırktan herkesi kardeş bilirken, hangi renkten ve ırktan olursa olsun tüm mazlumların yanında olmayı da kendine görev addeden bir gençlik hedefliyoruz" dedi. 
Yeni yönetime başarılar dileyen Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

 
Editör: Vitrin Haber