Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) tarafından dört yıl önce “Doyduğumuz Topraklardan Doğduğumuz Topraklara” sloganı ile 1000 Hanede 1000 Ramazan hedefi ile başlanan ve bu yıl 3 bin Hanede 3 bin Ramazan sloganıyla devam eden sosyal sorumluluk projesi ile Sinop ve İlçelerinde 3 bin haneye Ramazan kumanyası gönderiliyor. 

Tamamen Sinoplu Is Adamlarının kendi imkanları ile yapılan sosyal sorumluluk projesinde hazırlanan kumanyalar Sinop valiliği sosyal yardımlaşma vakfı aracılığı ile Sinop'ta ve ilçelerinde yaşayan ailelere ulaştırılacak. 
Bu yıl 3 bin koli olarak hazırlanan kumanyalar SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu uğurlama töreni ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere dualarla yola çıkarıldı.

RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR
Düzenlenen proje hakkında bilgi veren SİAD Başkanı Rafet Orhan, proje vesilesi ile paylaşma ayı olan Ramazan ayında ihtiyaç sahibi insanlarla paylaşımda bulunabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.  Orhan; "Ramazan ayı paylaşma ayı, birlik beraberlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı manevi duygularımızın yoğun yaşandığı bir ay. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz ile Sinop ilimiz ve ilçelerimizde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşıyor, onlara huzurlu bir Ramazan yaşatmaya çalışıyoruz. Dört yıldır bu güzel organizasyonu yapmamızı sağlayan maddi manevi destekleri ile yanımızda olan SİAD yönetim kuruluna, üyelerimize ve iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. 1000 Hane ile başladığımız ve dördüncü yılımızda 3 bin haneye ulaştırdığımız bu sosyal sorumluluk projemizi önümüzdeki yıllarda inşallah sayıyı artırarak devam ettirmek istiyoruz. Bu projemizde çözüm ortağımız olan Sinop Valiliğimize ve Sinop Sosyal Yardımlaşma Vakfımıza da buradan teşekkür etmek istiyoruz. Başta Sayın Valimiz Köksal Şakalar, Vakıf Müdürümüz Ümit Korkmaz ve tüm emeği geçenlere minnettarız. Onlar memleketimizde bir gönül köprüsü kurmamıza vesile oldular. Onlar sayesinde yardımlarımızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz" dedi. 
Editör: Vitrin Haber