2018-2019 Sportoto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu fikstür çekimi tamamlandı ve takımlar artık ilk düdüğün çalmasını bekliyor. Her sezon 18 takımın kıyasıya mücadele ettiği ligde şampiyonluk yarışı genellikle 4 büyükler arasında geçiyor. Tabii son 3 yılı işin içine katacak olursak daha çok Medipol Başakşehir’in önde olduğunu görebiliyoruz. Son haftaya kadar şampiyonluk şansını korumayı 3 yıldır başaran Başakşehir, artık 6. Büyük olma yolunda aday. Peki sizce 2018-2019 sezonunda şampiyon hangi takım olacak? Bu noktada Youwin üzerinde farklı takımlar beliriyor. En başta Fenerbahçe geliyor. Yeni yönetimi ve yeni yapılanma ile en büyük adayın o olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Şampiyonluk Yarışı Başlıyor

Cuma günü Ankaragücü – Galatasaray arasında oynanacak olan mücadele Sportoto Süper Lig 2018-2019 sezonunun ilk maçı olacak. Bu mücadele ile başlayacak olan ligde puanlar sıralamayı şimdilik belirleyecek. Şampiyon adayı olarak görünen Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gerçekten zorlu maçlardan geçecek. Fenerbahçe’nin Cumartesi günü evinde Bursaspor ile oynayacağını, Beşiktaş’ın ise kendi sahasında geçen sezonu 2 kupa ile kapatan Akhisarspor’u konuk edeceğini söylemeliyiz. Gerçekten Youwin giriş ile çok keyifli mücadeleler bizleri bekliyor olacaktır. Tüm takımlar 3 puan almak ve lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

Genç Oyuncuların Yılı Olacak

Bu sezonun özellikle genç oyuncular için çok önemli olacağını söylemek doğru olacaktır. Fenerbahçe başta olmak üzere Galatasaray ve Beşiktaş gerçekten genç oyunculara yatırım yaptılar. Ellerinden gelenin en iyisini yaparak kendilerini göstermeleri adına iyi bir fırsat olacak. Ayrıca Türk futbolunun geleceği için de bir dönüm noktası olabilir. Kesinlikle bu konuda Youwin mobil pek çok konuyu mercek altına alıyor. Genç oyuncular ile rekabet en üst düzeye çıkacak ve şampiyonluk yarışı iyice kızışacak. Onun haricinde Beşiktaş, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Akhisarspor UEFA müsabakalarında yarışmaya devam ediyor. Yani hem lige hem de diğer kulvarlara bu 5 takımın odaklanacak olması ilk haftalarda liderin daha farklı bir takım olabileceğine işaret. Kısaca Youwin birçok farklı sürprize imza atabilir ve favori gördüğümüz takımların çoğu 3 puan kaybedebilir.

ADVERTORİAL
 
Editör: Vitrin Haber