7 gün 24 saat boyunca sipariş verebilirsiniz. Web sayfamız sizler için online olarak hizmetinizdedir. Yapacağınız bütün alışverişlerinizde artık kargo ücreti ödemiyorsunuz. Evet, doğru duydunuz. Kargo ücretiniz artık bizden! 205 55 r16 lastik ebatlarında en uygun fiyatları sizlere sunuyoruz. Sizlere en uygun fiyatlı ürünleri sunmak için durmadan gece gündüz çalışıyoruz. Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Firma olarak amacımız müşteri memnuniyeti de sağlayarak hizmet vermektedir. Asla müşteri memnuniyetinin önüne kişisel çıkarlarımızı koymuyoruz. Her şey müşterilerimiz için! Sayfamızdan yapacağınız alışverişlerinizde güvenli ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz. Sayfamız artık 256 bit SSL ile korunmaktadır. Hafta içi 09.00 – 18.00, cumartesi günleri ise 09.00 – 14.00 saatleri arasında bizlere ulaşabilirsiniz.

Bunca zaman müşterilerimizin olumlu ve olumsuz yorumları ile sektör de lider konumuna geldik. Olumlu yorumlarda kendimizi daha çok motive ettik. Olumsuz yorumlarda ise kendi eksikliklerimizi fark edip ona göre çalıştık ve eksikliklerimizi kapattık. Ayrıca geniş ödeme yelpazesi ile müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz. Oto lastik ürünleri için bizlere tamamen güvenebilirsiniz. Firmamız, müşterileri için en kaliteli ürünleri sunmaktadır. Sayfamızda yaklaşık inceleyebileceğiniz 3.000 adete yakın farklı markaların lastikleri bulunmaktadır. Her türlü acil lastik ihtiyacınızı firmamız olarak karşılıyoruz ve müşterilerimizin acil durumlarında onlara yardımcı oluyoruz. Web sayfamızda bulunan filtreleme seçeneği ile aradığınız markaların tüm lastiklerine hemen ulaşabilirsiniz. Alanında uzman personellerimiz ile sizler için profesyonel hizmet veriyoruz.

Sayfamızda göreceğiniz bütün ürünlerin stok durumları her gün güncellenmektedir. Siparişleriniz ise stok durumuna göre en geç 1 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Siparişinizin elinize geçme süresi ortalama 1 – 3 iş günü arasında değişkenlik göstermektedir. Yaşanacak her türlü olumsuzluk durumunda müşterilerimize gerekli bilgi ulaşılıp verilecektir. Teslim edilecek adresine göre teslimat süresi uzayabilir. Sayfamızdaki lastik fiyatları sektöre göre kıyaslandığında gayet uygundur. Her türlü sorunuz, öneriniz ve siparişleriniz için web sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan veya mail adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Deneyimli ekip arkadaşlarımız en kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş yapacaklardır. Bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

​Advertorial Haber
 
Editör: Vitrin Haber