Modaya yön veren tasarımcılar bu sezonda hayal güçlerini daha fazla zorlayarak zarafet çıtasını bir hayli yükseltiyor. Bu tasarımcılar arasında Gamze Özkul da bulunuyor. tesettür giyim modasının nasıl bir değişim içerisinde olduğunu merak ediyorsanız bu yeni tasarımlara göz atmanız yeterli olacak.

Çizgilerinde zarafete maksimum seviyede yer veren ve aynı zamanda tasarımlarında yoğun bir şekilde dantelleri kullanan Gamze Özkul tesettür giyim trendlerine şık dokunuşlarda bulunuyor. Genellikle üst bedeni vücuda oturan, alt bedeni ise daha dökümlü duran elbise modelleri tasarlayan bu sezonda balık kesim elbise modellerini de kreasyonuna ekledi.

2018 Tesettür Giyimde İşleme Trendi!

Abiye elbise modelleri arasında parlak işlemeler ile yılın trendlerine gönderme yapan modeller de yer alıyor. Tesettür giyim modasında abiye elbise ve işleme dendiğinde akla gelen bir diğer isim de Gamze Polat oluyor. Tasarımları büyük beğeni alan bu isim yeni sezonda özellikle etnik giyim stiline sahip olan hanımları sevindirecek gibi görünüyor.

İşlemeler ve parlak süslemelere sıklıkla yer verdiği bir kreasyon hazırlayan kreasyonu ile hanımların adeta bir şıklık yarışına girmesini sağlayacak gibi görünüyor. Özelikle abiye elbise dizaynlarında otantik desenli kumaşlar kullanan ve bu yönüyle geleneksel giyim stiline uygun tasarımlara da imza atan tasarımcı, günlük hayatta ya da iş hayatında da kullanılabilecek elbise modelleri hazırlıyor.

Günlük Kullanıma Uygun Tesettür Elbise Modelleri

Bilmeyenler için belirtelim, Gamze Polat abiye elbiselerde ya da günlük kullanım için hazırladığı elbiselerde kemer veya kuşak kullanımına yer vermeye özen gösteren bir isimdir. Bu sayede hanımların ince bel hatlarına vurgu yaparak çok daha zarif görünmelerine de olanak tanıyor. Elbette yeni trendlerin de bu yönde şekillendiğini söylemek mümkün oluyor.

Bu sezonda elbise ya da etek modelleri ile birlikte kemer ya da kuşak kullanmaya özen gösterin. Böylece değişen tesettür giyim modasına uygun kombinler hazırlamış olacaksınız. 2018 tesettür giyim modasına göz atmak isterseniz tesetturabiye.com adresine tıklayın. Bu iki önemli tasarımcının en yeni kreasyonlarını bu adreste inceleyebilirsiniz.

 

Advertorial Haber

Editör: Vitrin Haber