Belki de hatırlayabileceğiniz en iyi şey küçük bebeğinizin dünyaya gözlerini açmasıdır. Eğer bebek Partisi veya farklı bir organizasyon ile sevincinizi paylaşmak isterseniz. Farklı konseptler arkadaşlarınız ve ailenizi daha çok mutlu edecektir. Yakın gelecekte bebeğiniz doğacak ve hayatınız baştan sona değişecek. Bu özel günde bebeğiniz için organize edecek, ama bebek şekeri ve bebek süslemeleri gibi güzellikleri satın alabilirsiniz. Bebeğinize doğum günü hazırlamak istiyorsanız da değişik süslemeler sayesinde ruhen sizin için bir mutluluk kaynağı haline gelecektir.

Hediye süsleri veya bebek süslemeleri yapmak için öneriler

Son zamanlarda çok popüler özel etkinliklerde akıllarda kalıcı yapmak için küçük hediyeler dağıtmak için çok önemli olmaktadır. Popüler bebek süslemeleri ve bebeğinizin kutlama partileri için bir hobi olarak bebek şekerleri hazırlamak hem kutlamalar açısından değer katmakta hem de ekonomik çözümler sunabilmektedir. susle.com.tr bünyesinde dekorasyon bebek süslemeleri vb. elinizdeki ürün çeşitliliği ile ne kutlaması yapmak isterseniz size alternatifler sunuyor. Bir ebeveyn olarak, özel bebek süsleri ile üzerine yazılabilen tasarım avantajları sayesinde bebeğinizin adını görmenin keyfine varacaksınız. Renk veya cinsiyet ile bebek doğum teması eşleşen süslemeler ile her konsepte uygun süsleme tertip edebilirsiniz. Hayvan veya bebek figürleri, takı yastığı, şişe, tema kokulu taşlar için beşik, nesneler geniş bir yelpazede tasarım yapabilirsiniz. Hatta bebeğinizin bir fotoğraf veya hamilelik sırasında çekilen bir çerçeve, şeker dolu küçük karton kutuları veya çikolata dolu küçük bir şişe misafirler için harika anılar bırakacaktır.

Bebek süslemeleri çeşitleri ve fiyatları

Bebeğinizin cinsiyetine bağlı olarak, mavi veya pembe tonlarda süsleme malzemeleri tercih edebilirsiniz. Eğer tema seçimi yapmış iseniz bebeğin cinsiyetini ortaya koyan bir tasarım seçebilirsiniz. Şekerlemeler, çikolata ve parfüm gibi sıvıları minyatür kuş süsleri, minik tepsiler, metal Puset arabası, Teddy şeklinde cam kavanozlar, bebek kapı süsü, mantar şeklinde şişeler gibi düzinelerce farklı nesnelere yerleştirebileceğiniz modeller arasında sayılabilir. Dekor bebek süsleri ile özel gün koordine etmek mükemmel bir tercih olacaktır. Ayrıca dekor süsleri doğum günü partileri içinde vazgeçilmezidir. Ahşap ve doğal malzemeler boncuk, kokulu taşlar ve sabunlar için en şirin kavramları oluşturabilirsiniz. Kutlamalarınız için tasarım fikri olarak yüzlerce seçenek vardır. Ayrıca benzer bebek şekeri veya bebek süslemeleri maliyeti ile süsleme paketi fiyatları karşılaştırıldığında çok daha ekonomik olduğunu göreceksiniz.
 
ADVERTORİAL HABER
Editör: Vitrin Haber