Su ve elektrik tüketimi ile temel bir çalışma prensibine sahip olan çamaşır makinelerinde su alıp, yıkama yapmama sorunu en yaygın olarak görülen sorunlar arasında yer alır. Çamaşır makinelerinde yaygın olarak görülebilen bu arızalanmaya ilişkin olarak merkezinin deneyimli ve uzman personellerince hızlı ve kaliteli servis çözümleri sağlanıyor. Tamamen kurumsal ve profesyonel hizmet anlayışı çerçevesinde yıkama programına uygun olarak su alımını yapıp, yıkama aşamasına geçiş yapmayan çamaşır makinelerine ilişkin olarak bölge genelindeki her zaman müdahale için hazır durumda bulunan tam teşekküllü servis araçları yönlendiriliyor. Kısa süre içerisinde adrese ulaşarak, çamaşır makinesinin su alıp, yıkama yapmaması sorununa yönelik olarak gerekli olan kontrolleri gerçekleştiriyor.

 

Çamaşır makinesinin temel çalışma prensipleri ile çamaşır makinesi parçalarının fonksiyonlarını bilen ve olası arızalarına ilişkin olarak deneyim sahibi olan teknik personelleri tarafından ilk olarak çamaşır makinesinde su giriş seviyesini düzenlemekte olan elektrikli su giriş ventilleri kontrol edilir. Çünkü genel olarak su alıp, yıkama yapmama sorunu bu parçada meydana gelen bir arızalanmadan kaynaklı olarak meydana gelebiliyor. Bu kapsamda uzman ekipler elektrikli su giriş ventillerini kontrol ederek, parçada bulunan bobinlerin arızalı olduğunu tespit eder ise yenisi ile değişimini gerçekleştirir. Yapılan kontrollerde emniyet su giriş ventillerinin, çamaşır makinesine elektrik verilmemesine karşın halen su girişini yapmakta ise sorun buradan kaynaklı olduğu belirlenir.

 

Çamaşır makinesinin su seviye anahtarının bozulması da böyle bir probleme yol açacağından teknik ekipleri tarafından su seviye anahtarı kontrol edilir ve anahtara bağlı bulunan ince hortumun yerinden çıkıp, çıkmadığına bakılarak, yerinden çıkmışsa yerine takılarak sorun çözülür. Bunun dışında su seviye anahtarı kontaklarında bozulma yaşanmış ise ventil bobinlerinin enerjisini kesemeyerek, devamlı olarak su almasına neden olacaktır. Böyle bir problemde de uzman personeller tarafından yenisi ile değişimi gerçekleştirilir. Tüm çamaşır makinesi servis müdahaleleri sırasında güler yüzlü hizmet anlayışına sahip olan teknik personeller tarafından kullanıcı bilgilendirilerek, izni doğrultusunda müdahaleler yerine getirilir. Ayrıca tam teşekküllü servis araçlarının her parçaya ilişkin donanıma sahip olması sayesinde tüm bu müdahaleler yerinde garantili olarak gerçekleştirilir.



Advertorial





 

 
Editör: Vitrin Haber