Sadece Sinop merkez değil, Ayancık, Boyabat, Durağan, Dikmen, Gerze, Saraydüzü, Türkeli ilçeleri ile bu ilçelerin köyleri dahil tüm il genelinden sıcak haberler sunan vitrinhaber.com haber sitesi, Sinop'un dünyaya açılan penceresi olmuştur.

Sinop Haber ve Sinop Haberleri dendiğinde vitrinhaber bir çok arama motorlarında yıllardır üst sıralardan inmemiştir. Siz değerli okurlarımızın teveccühleri ve güvenleri ile daha ileriye taşıyacağınız vitrinhaber, sinop habercilğinde daha da üst sıralara çıkacaktır.

Sinop ve ilçelerinde ilk okunan haber sitesi olan vitrinhaber, sürekli güncellenen içeriği ile değerli okurlarımıza hizmet vermenin ötesinde, haftanın 6 günü çıkan basılı gazetesi ile de geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmaktadır. 

Bu arada Sinopspor da dahil olmak üzere Sinop spor haberlerini sitemizde bulmak mümkündür. Site içinde farklı uygulamalara da yer verilmiştir. Örneğin Sinop nöbetçi eczaneler, Sinop ta vefat edenler ve Sinop namaz vakitlerini görebileceğiniz sinop vitrinhaber de Sinop ta yayınlanan resmi ihale ilanlarına da ulaşmak mümkün.  

Sitemizde Sinop ile ilgili yazar ve yazılar dışında, döviz kurları, altının gram fiyatları ile ilgili önemli bilgilere ulaşılabilmektedir. 
  
Editör: Vitrin Haber