Şerit Led

Şerit ledler rulo halinde bulunan gerek dış mekanlarda gerek iç mekan aydınlatmalarında kullanılan ışıklandırma sistemlerinin bir parçasıdır. Bu ışıklandırma sistemleri birçok amaçla kullanılabilen aydınlatma türlerindendir. Mekanlarda ismin daha dikkat çekici bir hal alması için kullanılabilen aydınlatmalarındandır. Şerit led çeşitleri ikiye ayrılır. 3 çipli ve tek çipli olan çeşitleri vardır. 3 çipli şerit ledler genellikle daha büyük alanları aydınlatma için kullanılan seçeneklerdendir. Tek çipliler ise daha küçük aydınlatmalar için kullanılan ledlerdir.

Şerit ledler hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda rahatça kullanılabilir. Dış mekanlarda kullanılan ledlerde hava şartlarından etkilenmemesi için silikon koruma kılıfları bulunur. Bu sayede yağmur ve ıslaklıktan etkilenmeyen bir aydınlatma türü olur. İç mekanlarda kullanılan şeritlerden farkı ise sadece bu kılıftır. Silikon kılıf dışında iç mekanlarda kullanılan ledlerden bir farkı yoktur.

Şerit led Çeşitleri

Şerit ledler rulo halinde satıldığı için uzunluğunu kendiniz belirleyerek ışıklandırma yapacağınız yere uygulayabilirsiniz. Işıklandırma yapacağınız lan çeşitleri arasında seçim yaparken dikkat etmeniz gereken huşulardan bir tanesidir. İç mekanda kullanacak iseni iç mekana uygun ledler seçmenizde fayda olacaktır. Dış mekanlarda ise hava şartlarına dayanıklı ledler tercih etmenizde fayda vardır. aksi taktirde özellikle dış mekanlarda istediğiniz sonuca ulaşamayabilirsiniz. Şerit ledle birlikte trafo seçiminde dikkat etmeniz gerekir. Şerit ledlerle uyumlu ampere sahip trafolar tercih etmelisiniz aksi taktirde kısa devre olur veya sigorta attırarak size sorunlar çıkartır.

Şerit Led Çeşitleri ve Avantajları

Led çeşitleri renklendirme ve ışıklandırmada oldukça önemli bir rol oynar. Renkli olan çeşitleri tercih ettiğinizde dikkat çekme olasılığı daha yüksek olacaktır ve ışıklandırdığı alan daha fala olacaktır. Bu sayede ışıklandırma amacınıza ulaşmış olursunuz. Normal ışıklandırma sistemlerine göre daha avantajlı ve tasarruflu olan şeritler sizi bütçe açısından yormadan aydınlatma sağlamanıza yarar. Neon renkler içeren şerit ledleri tercih ettiğinizde ortaya ışık şöleni çıkacağı için hem muhteşem bir aydınlatma olmuş olur hem de dikkat çekici bir görüntü ortaya çıkartır.

Şerit Led Çeşitleri Ve Fiyatları

Şerit led fiyatları ledlerin çeşitlerine göre fiyatlandırma yapılmıştır. Ledlerin özellikleri de fiyata etki eden unsurlardandır. Tek çipli yada üç çipli olması fiyat farkına sebep olabilir. Yine aynı şekilde dış mekan uyumu ile silikon kılıf kaplı olanlar ile iç mekanda kullanılan ledler arasında da fiyat farkı vardır.

Bütçenize uygun rengarenk ve dilediğiniz mekanlarda kullanabileceğiniz şerit led çeşitlerine www.elektrikmarket.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Site üzerinde dilediğiniz tarzda şerit ledlere ulaşabilirsiniz. Şerit ledlere uygun trafolarda dahil olmak üzere aydınlatma için ne gerekiyor ise hepsine site üzerinden ulaşabilirsiniz. Hızlı kargo sayesinde siparişinizin onayından sonra en kısa sürede kapınıza kadar ürünleriniz size ulaşır.

ADVERTORİAL HABER

Editör: Vitrin Haber