tüm bu sorunları ortadan kaldırıyor ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Kıl dönmelerine kadar bütün kıl ve tüyleri alan, kökten çözüm yaratan Epiwax ağda ile sizde pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Epiwax ağda tüm vücutta kullanılabilen bir ağdadır. Yüz dâhil tüm vücudu almanıza yardımcı olan Epiwax ağda kolay bir kullanıma sahiptir. Sipariş verdikten birkaç gün sonra elinize ulaşabilen Epiwax ağda, tüm yaz pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayacaktır.

Klasik ağdalardan oldukça farklı olan Epiwax ağdanın en güzel özelliği soyulabilir bir ağda olmasıdır. Yani ağda bezi kullanmanıza hiç gerek yok. Kendi başına ciltten çıkabilen Epiwax ağda, soyulabilir özelliği ile yalnızca 5 dakikada tüm vücudunuzu soyarak kıl ve tüylerden kurtulmanızı sağlayacaktır. En ince tüyleri dahi alan Epiwax ağda, tüm bölgelerde rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür.

Epiwax Ağda İle Acıya Son

Kaliteli bir ağda işleminin en önemli özelliği ağrısız olmasıdır. Fakat klasik ağdalarda bu pekte mümkün değil. Acı veren, cildi tahriş eden klasik ağdalar yerine Epiwax ağda ile kolayca tüm vücudunuzu kendi başınıza alabilirsiniz. Böylece güzellik merkezlerinde, kuaförlerde, ağda salonlarında zaman harcamanıza gerek yok. Çok daha uygun fiyata kendi başınıza tüm vücudunuzu ağda yapabilirsiniz. Ne kadar rahat uygulaması olduğunu ne demiş yorumlarından okuyabilirsiniz.

Epiwax ağda en hassas bölgelerde bile acı yapmayan bir ağdadır. Kızarıklık yapmadığı için ağda işleminden hemen sonra dışarı çıkmanız mümkündür. Tüm vücutta uygulanabilen Epiwax soyulabilir ağda, ağda sonrası yağlama işlemine dahi gerek kalmadan yalnızca suyla yıkanarak temizlenebilir. Yüz dahil olmak üzere tüm bölgelerde rahatlıkla kullanılabilen Epiwax ağda, hazırlandıktan sonra sıcak bir şekilde sürülmelidir. Ağdayı soymak içinse yalnızca kurumasını beklemek gerekir. Soyduğunuz ağdayı atmalısınız. Isıtıcıda ağda kalması durumunda bu ağdayı daha sonraki kullanımlarda tekrar ısıtarak kullanmanız mümkündür.

Epiwax ağdanın 4 çeşidi vardır. Cildinize göre dilediğiniz çeşidini sipariş verebilirsiniz. Siyah Epiwax ağda, cildinize peeling etkisi yaratacak klasik ağdalardan oldukça farklıdır. Bu ağda özellikle vücudunda batık olan ve ölü derileri olan kişilerde kullanılmalıdır. Kısa bir sürede batıklardan kurtulmanızı sağlayacaktır.

Sarı Epiwax ağda ise normal cilde sahip olan kişilerde rahatça kullanılabilir. Cildinizde hiçbir sorun yoksa hafif sert tüylere sahipseniz sarı epiwax ağdayı rahatça kullanabilirsiniz.

Mor ağda, hassas bir cilde sahip olanlar için daha uygundur. Bazı ciltlerde özellikle beyaz tenlilerde ağda sonrasında kızarma, yanma, tahriş olma gibi durumlar söz konusu olabilir. Böyle kişiler, mor epiwax ağdayı kullanarak hiçbir sorun yaşamadan tüylerinden rahatça kurtulabilirler.

https://epiwaxagda.com/ sayfasında yer alan pembe Epi wax ağda ise daha çok hassas bölgelerde kullanılması önerilen bir ağdadır. Özellikle genetal bölgede ve yüzde kullanılabilir.



ADVERTORİAL
Editör: Vitrin Haber