Güvenli alışveriş yapabilmek için kullanabileceğiniz yeni bir ödeme sistemi olan   kullanabilmek için öncelikle Paykasa Kart’a ihtiyacınız var. Sitemiz üzerinden güvenle bir kart satın alarak online alışverişlerinizi hızlı ve bir kod girerek rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Merak ettiğiniz tüm soruları destek ekibimizle paylaşarak yardım talep edebilir, nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Popülaritesi Her Geçen Gün Artıyor

Son zamanlarda hızla yaygınlaşan ve popülerleşen bir ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkan Paykasa, her geçen gün yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu sistemle birçok popüler internet sitesi ve uygulamada güvenle ödeme yapabilirsiniz. Sanal alışverişleriniz esnasında en büyük güvenlik önleminiz ve dostunuz olan sistem için öncelikle bir kart sahibi olmalısınız.

Daha Güvenli, Daha Hızlı

Çevrimiçi ortamlarda yapacağınız alışverişler bazen güvenlik sorunları doğurabiliyor. Kart bilgilerinizi alışverişleriniz esnasında kullanmak bazen tehlikeli olabiliyor. Olası güvenlik problemlerinin önüne geçebilmek için alanında uzman yazılımcı bir ekip tarafından geliştirilen güvenlik sistemi sayesinde Paykasa tam anlamıyla güvenlik garantisi veriyor. Yapacağınız alışverişlerde kredi veya banka kartınızı kullanmadan, kişisel bilgilerinize dahi ihtiyaç kalmadan tek kullanımlık pin kodu sistemi sayesinde güvenle satın almalarınız gerçekleştireceksiniz.

Bilinen birçok uygulama ve platformla anlaşma sağlamaya devam eden sistem, ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda en büyük destekçiniz olacak. Hızlı bir şekilde yalnızca bir pin kodu girerek ödemenizi gerçekleştirebileceksiniz. Banka kartlarınızla yapacağınız ve uzun süren alışverişlere artık bir son verebilirsiniz.



Advertorial

Editör: Vitrin Haber