Mermerin işlenerek mekanlarda kullanılmasının adı olan ve hurok.com sitesi olarak internetten geniş kitlelere ulaşmak amacıyla tanıtım yaparak hizmetlerine ve başarılarına katkı sağlayan firma 1981 yılında ilk atölye çalışması ile küçük bir işletme olarak hizmetlerine başlamış sonrasında başarı ve kalıcılığı ile sektörde 35 yıllık bir geçmiş hikayesi ile anılır duruma gelmiştir. Kütahya'dan başladığı mermer hikayesini dünyaya yaptığı ihracatları ile geliştiren firma atölyesini Çengelköy İstanbul'a taşıyarak mermer firmaları arasında hizmetlerine devam etmektedir.

Mermer İle Üretilen Ürünler

Hurok firması doğal taşlardan olan, işlenmesi, kullanılması, bakımı kolay olan ve steril bir ürün ve çeşitlerini mermer fabrikaları içerisinde titizlikle çalışan ekipmanı ile işleyerek günün modern tarzına, geçmişin mimari kültürünü de katarak otantik olarak harmanladıktan sonra mozaik mermer işlemeliği, mermerden masa, traverten, havuz kenarlarında mükemmel tasarımlar gerçekleştirir.
Bej rengi, beyaz, kahverengi, gri, damarlı mermerleri waterjet teknolojisini kullanarak sanatsal görsellik oluşturmaktadır. Mermerin 3 boyutlu ve farklı mermer çeşitleri ile kombinlenmesini sağlayan bu teknoloji taşı sanata dönüştürmede mükemmel bir teknolojidir.

Hürok Başarı Hikayesi

İstanbul mermer atölyelerini ve satış ofislerini açmadan evvel Kütahya'da mermerin hikayesini yazan firma İstanbul dışında bir de Amerika'da showroom açarak doğal taş rezervlerinin % 40'nın Türkiye'de olmasını değerlendirerek bu piyasada yurt dışında da pay kapma yarışına girdi. Amerika, Avrupa, Uzakdoğu, Ortadoğu ve Avustralya bölgelerinde pek çok ülkeye satış yapan Hurok firması bu bölgelere ayrıca Türkiye'nin taş işlemeciliği konusundaki başarı imzasını eserleri ile atmaktadır.
Firma hem kendini hem de ülkeyi dünyaya tanıtırken ayrıca ülke ekonomisine de katkı sunmaktadır. Firma üretim aşamasından nakliye aşamasına kadar profesyonelce çalışmakta ve ISO 9001:2015, OHSAS 18001:2007 ve ISO 14001:2015 kalite belgelerini alarak ayrıca çevreye duyarlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
https://hurok.com/mermer/

ADVERTORİAL HABER
Editör: Vitrin Haber