Buz Lazer Nedir?
Lazer teknolojisinde gelinen son noktada en yeni teknoloji olan ve kullanıcıların isteklerini, beklentilerini karşılayan bir sistem geliştirilmiştir. Buz gibi epilasyon düşüncesiyle çıkılan yolda buz lazer teknolojisi geliştirilmiş olup,  acısız, ağrısız ve yanma hissi olmadan kısa sürede kolaylıkla istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. İşlem sırasında buz cihaz başlığının etkisi sayesinde konforlu ve acısız uygulama yapılmaktadır.
Buz lazer ile seans süreleri %50 oranında azalarak daha hızlı ve etkili sonuçlar alınmasını sağlamaktadır. Diğer lazer yöntemlerinin aksine tüm vücut bölgesi yaklaşık 30 dakikada tamamlanmaktadır. Kesin sonuçlar için seans sayıları da bu teknoloji sayesinde düşmüştür.
 
Buz Lazer Hangi Bölgelere Uygulanabilmektedir?
Buz lazer vücudun tüm bölgelerine uygulanabilmektedir. Yüz bölgesinden bacak, sırt, özel bölge olmak üzere tüm vücuda uygulanabilmektedir. Buz lazer uygulaması sayesinde yanma hissi ortadan kaldırıldığı için yüz bölgesine de rahatlıkla uygulanabilmektedir. Ayrıca tüm cilt tiplerine uygun kullanımı sayesinde hassas ciltler de uygulama yapılabilmektedir.

Ütüleme epilasyon ile buz lazer aynı uygulama mıdır?
Ütüleme epilasyon acısız, ağrısız epilasyon düşüncesiyle geliştirilen ilk teknolojidir. Alma Lasers kullanıcı ihtiyaçlarını beklentilerini esas alarak ilk olarak ütüleme epilasyonu geliştirdi, ancak zamanla teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaçlara yönelik çalışmalar yapan Alma Lasers buz lazer teknolojisini geliştirerek epilasyona farklı bir boyut kazandırdı. Ütüleme epilasyon ve buz lazer birbirinden farklı uygulamalardır. Aynı üreticiye ait gelişmiş teknoloji ile son yöntem buz lazer yöntemidir.
Buz Lazer İle Seans süreleri ne kadardır?
Buz lazer ile yapılan epilasyon uygulamaları diğer yöntemlere göre yarı yarıya zaman kazandırmaktadır. Seans süreleri en aza indirilmiş olup, tüm vücut yaklaşık 35 dakikada işlem görmektedir. Bu sayede hem seans süreleri hem de seans sayıları düşerek kısa zamanda etkili sonuç alınması sağlanmaktadır.

Advertorial Haber
 
Editör: Vitrin Haber