Lazer Epilasyon Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa vb. Tüm il ve ilçelerimizde özel kliniklerde, muayenehanelerde ve bazı özel hastanelerde hekimlerin gözetiminde uzman ekipler tarafından yapılmaktadır. Bu tür medikal uygulamalar kesinlikle hekimlerin bulunduğu hastane ve klinik ortamlarında uygulanmalıdır ki aksi halde ciltte istenmeyen ve hatta kimi zaman geri dönüşü olmayan sorunlara neden olabilmektedir.

Lazer epilasyon Ankara kliniğimizde doktor Buket Yıldırım ve donanımlı ekibi tarafından uygulanmakta olup, uzun senelerden beri de kaliteli cihazları ile güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Lazer epilasyon uygulamasında lazer ışınları sadece kıl köklerine etki etmesinden dolayı herhangi bir risk ya da yan etkisi bulunmamaktadır. Bilinenin ve eskiden beri çekinilen bir konu olan lazer epilasyon iç organlara zarar verir mi sorusu da bu sayede geçerliliğini kaybetmiştir. Çünkü lazer epilasyon uygulaması organlara zarar vermemektedir.

Lazer epilasyon kalıcı bir uygulama mı?

Lazer epilasyon Ankara uygulaması kalıcı bir işlem olmakla birlikte ilk seans sonrasında dahi %70 oranında başarı sağlamaktadır. İlk seansın ardından genellikle toplamda 4 ile 6 seans sonrasında da tüylerde %90 oranında azalma meydana gelmektedir. Erkek lazer epilasyon uygulamaları da yine kliniğimizde doktorumuz ve ekibi tarafından aynı prosedürler ile kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Erkek lazer epilasyon işleminde kadınlara göre farklı olan herhangi bir uygulama farklılığı bulunmamaktadır.

Sadece erkeklerin kıl yapısı ve ten renkleri nedeni ile lazer epilasyon uygulamalarındaki başarı oranı kadınlara göre çok daha başarı sağlamaktadır. Bu nedenle de kadınlarda lazer uygulaması bölgeye göre ortalama 6 seansta son bulurken, erkek lazer epilasyon uygulaması 4 seans gibi kısa bir sürede istenilen etkiyi sağlayabilmektedir.

Sizler de Doktorumuz Buket Yıldırım ve donanımlı ekibi ile tanışmak ve lazer epilasyon uygulamalarınızı kaliteli ve güvenilir cihazların yer aldığı kliniğimizde gerçekleştirmek için hemen www.drbuketyildirim.com internet sayfamızı ziyaret edebilir ve kliniğimizi arayarak dilediğiniz zaman için randevularınızı danışmanlarımızdan alabilirsiniz. Unutmayın ki medikal estetik uygulamaları her zaman güzellik için değil aynı zamanda sağlık için de gerekli olabilmektedir. Örnek vermek gerekirse de botoks işlemleri hem güzellik hem de tedavi amaçlı uygulanan nadir işlemlerden biridir.

Advertorial haber
Editör: Vitrin Haber