Vuslat Derneği ile sizlerde Afrika ve Asya ülkelerinde ki mazlum Müslümanlara yardımlarınızı iletebilirsiniz. Türkiye de bu tür organizasyonları en etkin şekilde yapan ve yoksul Müslümanlara ulaşan Vuslat sayesinde, rahatlıkla bağışlarınızı yapabilirsiniz. Yurt içi kurban bağışı bedelinin 750 TL ve yurt dışına yapılan bağışların ise 500 TL olması nedeni ile bütçenizi de sarsmadan yardımlarınızı yapabilirsiniz. Kurban hayvanlarının seçilmesi, İslami usullere uygun şekilde kesilmesi ve aynı hassasiyet ile dağıtımlarının da yapılıyor olmasından dolayı, rahat bir şekilde bağışlarınızı yapabilirsiniz. Gönül rahatlığı ile Müslüman ve yardıma muhtaç olan insanlara yardımlarınızı sizde yapabilirsiniz. Bağışlarınızı en güzel şekilde yapmak ve bu önemli günde Müslüman yoksulları nerede olurlarsa olsunlar sevindirmek ve Allah'ın rızasını en iyi şekilde yerine getirmek sizin elinizde olacaktır. 

Kurban Bağışınızı Güvenle Yapın

Artık daha rahat bir şekilde kurban seçimini yapmanıza gerek olmadan, tüm işlerinizi organize eden ve böylelikle dini ibadetinizi de en güzel şekilde yerine getirmenizi sağlayan www.vuslat.org.tr sayesinde, artık kolay bir şekilde kurban bağışı yapmış olacaksınız. İslami usullere uygun kesim işlerini yapıyor olmaları ve ayrıca kesim sonrasında videonun da size iletilmesinden dolayı, hayvanınızın kesildiğini ve dağıtıldığını da görmüş olacaksınız. 

Kurban Hayvanlarını Yoksullara Dağıtın

Tüm hayvanların uygun olması ve kesimlerinin İslami usullere göre yapılması gerektiğinden dolayı, sizlerde artık Vuslat Derneği sayesinde kurban bağışı yaparak, bu önemli bayram gününde insanların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle Avrupa'nın uzun süre sömürgesinde olan ve halen bu sömürgenin devam ettiği ülkelerin bulunuyor olmasından dolayı, sizlerde bu bayramda burada bulunan insanlara yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Kurban etlerinin özenle paketlenerek dağıtımının da yapılmasından dolayı, artık mazlum coğrafyada ki, yetim ve yoksullara yardımcı olacaksınız. 

Bu Bayram Bağış Yapın

Uygun fiyatlar ile yapacağınız bağışların, binlerce insana ulaşacak olmasının mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Allah'ın emrini uygulamak ve rızasını almak ve yapmış olduğunuz bağışlar ile Müslüman insanların yalnız olmadığını hissettirmek sizin elinizde olacaktır. 

ADVERTORİAL

 

Editör: Vitrin Haber