Günümüz şartları ile gelişmiş olan modern tıbbın avantajları sayesinde, artık kısırlık için dahi tedavilerin olması ve böylelikle gebe kalabilmek mümkün hale gelmiş durumda. Çocuk sahibi olamayan aileler için bu tedavileri uygulamak ve böylelikle çocuklarını dünyaya rahat bir şekilde ve normal bir gebelik ile getirmek, oldukça etkili olmaktadır. Bu yöntemlerin başında ise hiç kuşkusuz tüp bebek yöntemi gelmekte olup, çiftler için tam anlamı ile çocuk sahibi olma yolunda bir mucize olarak karşımıza çıkmaktadır. Çocuk sahibi olmak isteyen aileleri durumlarının elverişli olması ile birlikte, gerekli tetkiklerin yapılması ve böylelikle tüp bebek yöntemine başlanarak, kadınların rahimlerine embriyoların yerleştirilmesi ile birlikte, gebelik mümkün olmaktadır. Aslında tüp bebek ile gebelik, annelerde olan sorunlarda kullanılmaktadır. Çünkü anne rahminin kapalı olması nedeni ile gebelik gerçekleşmemektedir.

Bunun yanı sıra erkeklerin kısır olması durumunda sperm donasyonu sayesinde, anne adayı gebe kalmaktadır. Çiftlerin alacakları kararlara göre Kıbrıs tüp bebek merkezi bu alanda en gelişmiş teknikleri kullanıyor olmasından dolayı, rahat bir şekilde istediğiniz gebeliğe sahip olabiliyorsunuz. Alanında gelişmiş cerrahları bünyelerinde barındırıyor olmalarından dolayı, sadece Türkiye ya da Kıbrıs için değil, Avrupa başta olmak üzere, dünyanın bir çok yerinden tedavi için Kıbrıs tüp bebek kliğini tercih edilmekte ve böylelikle çocuk sahibi olunmaktadır. Öncelikli olarak Kıbrıs tüp bebek ile ilgili detaylaraadresinden ulaşabilir ve çocuğunuzu dünyaya getirebilirsiniz. 

Tüp Bebekte Embriyo Donasyonu Yöntemi

Annede ve babada yani her ikisinde sorun olması durumunda, bunun için de Kıbrıs tüp bebek merkezi oldukça etkin tedavileri sunmaktadır. Bu durumda yani böyle bir rahatsızlıkta geçerli olan yöntem ise embriyo donasyonu ve yumurta donasyonu ile gebe kalma yöntemidir. Rahmi gebeliğe uygun olan kadınlar için hamilelik her anlamda mümkün olmanın yanında, hiç bir şekilde gebe kalması mümkün olmayan kadınlar için de, taşıyıcı annelik ile çocuk sahibi olmak mümkün olmaktadır. Burada taşıyıcı anne için Kıbrıs'ta istenilen kişiyi bulamıyor olsanız da, bu tedaviyi burada yaptırabiliyorsunuz. Embriyo donasyonu ile gebe kalma şansının %90'ları bulduğu günümüzde, 40 yaş üzeri kadınlar da böylelikle hamile kalabiliyor ve çocuk sahibi olabiliyorlar. Kadınların bu yöntemi tercih etmeleri için 40 yaş üzerinde olmaları tıbbı olarak gerekli olmaktadır. Kesin olarak Kıbrıs tüp bebek ile tüm bu tedavileri en iyi şekilde Cyprus İVF sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Kıbrıs tüp bebek randevusu almak çok kolay yapmanız gereken tek şey !

Bebeklerde Cinsiyet Seçimi Yapmak

Gebe kalmaya karar verdiniz ve çocuğunuzun kız ya da erkek olmasını istiyorsunuz ama bunun sizin elinizde olmadığının da farkında mısınız ? Böyle bir durumda, tıbbın gelişmesinden yararlanabilir ve buna göre doğacak bebeğinizin cinsiyetini de seçebilirsiniz. Bebeklerin cinsiyetlerini bilmenizin imkansız olduğunu günümüzde, tüp bebek tedavi yöntemlerinin bir getirisi olan cinsiyet seçimi, dünyanın çoğu yerinde uygulanmamaktadır. Şunu belirtelim ki, bu yöntemin yani bebeklerde cinsiyet seçimi için spermlerin doğru seçilmesi gerekmektedir. Gerekli embriyolar ile birlikte, gebelik için seçilen yumurtalıklar ile spermler sayesinde bebeklerin cinsiyet seçimi yapılabilmektedir. Bebeklerin cinsiyet seçiminin serbest olduğu bazı ülkeler bulunmaktadır. Örneğin Avrupa ülkelerinde yasak olan cinsiyet seçimi için, aileler Kıbrıs tüp bebek kliniklerini tercih ederek, burada gebe kalmaktadırlar.

Cyprus İVF Tüp Bebek Kliniği

Kıbrıs'ta bulunan Cyprus İVF tüp bebek kliniği sayesinde, artık çok sahibi olabilmeniz mümkün olacağından dolayı, sizlerde tercihlerinizi en iyi şekilde yapmanın avantajlarını yaşayabilirsiniz. Bu avantajlar sayesinde Kıbrıs tüp bebek merkezi ile birlikte, hem tedavi olarak hamile kalacak ve hemde güzel bir tatili de yapmış olacaksınız. Çünkü klinik bu yorucu sürecin eğlenceli geçmesi ve her zaman moralinizi üst seviyelerde tutarak, stresi en aza indirgemeniz için, eğlenceli bir tatili de hastalarına sunuyor. Böylelikle sizlerde artık istediğiniz gibi bebek sahibi olabileceğiniz için, Kıbrıs tüp bebek kliniği ile rahatlıkla tedavi olmanın kolaylıklarını yaşayarak, cinsiyet seçimi ile birlikte, hamile kalacak ve çocuğunuza sahip olacaksınız.

 

Advertorial Haber

Editör: Vitrin Haber