CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İstanbul’da geçen hafta yaşanan bombalı saldırıda şehit olan polisler için Sinop’ta görev yapan polis merkezlerine başsağlığı ziyaretlerini sürdürüyor.

Ayancık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Erdi Yaman ile görüşen Karadeniz, “Şehit olan polislerimizden ve vatandaşlarımızdan dolayı millet olarak üzgünüz. Sinop olarak bu üzüntüyü çok derinden yaşadık. Polisimizin, Sinop’umuzun, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

CHP’li Karadeniz, beraberinde CHP Ayancık İlçe Başkanı Naci Demiray, CHP Ayancık Kadın Kolları Başkanı Fatma Üstün ve partililerle birlikte Ayancık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Karadeniz, terör konusunda toplumun bütün kesimlerinin duyarlı olduğunu belirterek, terörün kimden ve nasıl gelirse gelsin lanetlemenin vicdan borcu olduğunu söyledi. 

Devlet ve millet olarak teröre karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğinden kimsenin şüphe duymaması gerektiğini dile getiren Karadeniz, şunları söyledi; “Ülkemiz ve Sinop olarak birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Şehit polislerimizin içinde Durağanlı kardeşimiz Hakan Tanrıkulu var. Yine sevgili kardeşimiz Berkay’ı bu hain saldırıda maalesef kaybettik. Sevgili Berkay henüz 19 yaşında başarılı bir tıp öğrencisiydi. Yüreğinin aydınlığı yüzüne yansırdı. Hainler, O’nu acımasızca bizden aldı. Onları ebedi yolculuklarını hep birlikte uğurladık. Şehit olan polislerimizden ve vatandaşlarımızdan dolayı millet olarak üzgünüz. Sinop olarak bu üzüntüyü çok derinden yaşadık. Polisimizin, Sinop’umuzun, milletimizin başı sağ olsun.”
Editör: Vitrin Haber