Tasarım renk, form ve camı içeriyor. Güneş gözlüğü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler kullanıcının yüz şekli ve tarzıdır. Denenmeden alınmaması gereken güneş gözlüklerinin onlarca modeli arasından tercih yapmak zor bir iştir.
Yüz tipine göre seçilmesi gereken kadın güneş gözlüklerine yuvarlak, çekik, kelebek, oval, köşeli ve damla formlarında dizayn edilerek farklı tarzlar yansıtılmaktadır. Herkesin bir tarzı olduğunu düşündüğümüzde dizayn edilen formların sıklıkla tercih edilebileceği gözden kaçmamaktadır. Uzun yüzlü kişiler oval formlarda üretilmiş olan güneş gözlüklerini tercih edebilirken daha havalı ve şık görünmek isteyenler kelebek formunda olan modelleri kullanabilir. Çerçevelerin renk çeşitliliği için de aynı durum söz konusudur. Kadınlar kıyafetlerine uygun renklerde aksesuar kullanmayı sever. Güneş gözlüğü de bu aksesuarlardan biridir. Renk paletinde yer alan tüm renklerde tasarlanan güneş gözlükleri siyah, kahverengi, mor, kırmızı, mavi, yeşil, lacivert, gri, gümüş ve altın gibi farklı renk ve desenlerde bulunuyor. Cam çeşitliliği de oldukça fazladır. Tek renk camlardan ışığın etkisini azaltan ve bu sebepten oluşan baş ağrısını ortadan kaldıran polarize camlara ya da tek renkten şeffaf tonlarına doğru geçişler oluşturan degrade camlara kadar kullanılmaktadır. Ben RayBan’in klasik bir modelini tercih ederek her şekilde kullanabiliyorum. Degrade camları olan gözlüğüm mavi çerçevesi ile yaz aylarının vazgeçilmez modelleri arasında yer alıyor. Kadınların güneş gözlükleri konusunda zevkleri oldukça değişmektedir. Bu yüzden uygun fiyatlı ürünler kullanmak kişiler için daha mantıklı hale gelmektedir. Kadınlar güneş gözlüklerini takar takmaz farklı bir havaya bürünmek ister. Atasun Optik sunduğu güneş gözlüğü modelleri ile bunu kolay bir şekilde yapıyor.
Atasun Optik internet sayfasında bulundurduğu onlarca modeli ile kullanıcılarına ürünleri inceleme imkanı veriyor. Farklı renk ve tasarımlarda modelleri ile dikkat çeken gözlükler her zevke ve bütçeye hitap edebilmektedir. Böylece kullanıcılar arzu ettikleri, uygun buldukları ürünleri sitenin sunduğu güvenli alışveriş yöntemlerini kullanarak satın alarak kendilerini mutlu edebilir.           

ADVERTORİAL
 
Editör: Vitrin Haber