Hepimiz ilahi severiz, hepimizin de her ilahi dinlediğinde yüreği yanar. O aşk nasıl bir aşktır ki insanın o an bütün dünyasından sıyrılıp ilahi aşkla başbaşa kalmasına sebep olur.



Hepimizin en büyük hayali günahsız yaşamaktır. Ama nihayetinde hepimiz aciz kullarız. Günahlarımızdan af dileyerek kurtulmak hepimizin en büyük hayalidir. Bizler dinimizin temeli Kur'an ı Kerim okumayı, dinlemeyi çok severiz sevabına nail olmayı ümit ederiz.

Bir de içerisindeki sözlerdeki  hasretle, özlemle içimizi yakıp kavuran ilahilerimiz vardır. Bizim Allah 'a aşkımızı perçinler, Allah'ın rasulü Hz Muhammed s.a.v a olan özlemi onun, çektiği çileleri  bize tekrar hatırlatan yüreğimizi yıkamamıza yardımcı olur. Artık ilahilere ulaşmak o kadar kolaylaştı ki; ilahi dinle, seçeneği olan bir çok sosyal alan oluştu. Bizler de her zaman, her istediğimiz anda bir tuşla artık en güncel, kesintisiz ilahi dinlemeye başladık çok şükür.

Evde, okulda, işte, sporda, mevlitlerimizde, kınalarımızda yani kısacası her alanda, her zaman kolaylıkla açıp dinleyebiliriz. Ruhlarımızın temizleyicisi, kulaklarımızın pasını silen ilahilerimiz kimi zaman da kimseye söyleyemediğimiz dertlerimizin ortağı olmuştur. Kalplerimizi Allah 'a açmak için, gözyaşlarımızı dökmek için, dertlerimizin bu dünyanın fani halleri olduğunu hatırlamak için yürek yakan ilahiler dinler, içimizi boşaltırız. İşte bu ilahilere ulaşmak için artık internet hepimizin evinde var ve ilahi indir özellği  bir tuşla bizlere her zaman dinlemek istediğimiz ilahileri kota derdi olmadan dinleme imkanı sunuyor. Bizler size en güncel, en kesintisiz ilahiler, , ilahi indir seçenekleri bol olan sitelerden ilahi dinlemenizi ve güvenirliğine inandığınız sitelerden ilahi indirmenizi tavsiye ederiz. Sevgili kardeşlerim kalplerimizin pasını ilahilerde silmek arzusuyla esen kalın, hoşça kalın, ilahilerle kalın, mutlu kalın diyoruz.

ATDEVTORİAL
Editör: Vitrin Haber