Günümüzde hem evlerde hem iş yerlerinde hem de toplu kullanım ve ibadet alanlarında en çok tercih edilen halı çeşidi halıfleks halılardır. Halıfleks yıkama hizmeti sunan firmamız bu denli yoğun tercih edilen ve geniş kullanım alanı olan halıların yerinde yıkama hizmetini sunmaktadır. Bu halılar diğer halılara göre tek parça olması ve fiziki anlamda daha büyük olmalarından dolayı sunulan hizmette daha dikkatli olunmaktadır.
halıfleks halıları yıkarken kullanılacak halı yıkama deterjanında halı yıkama makinelerine kadar oldukça titiz bir şekilde seçilmelidir. Bu halı modellerinde derinlemesine temizlik çok daha önemli olmaktadır. Tek parça ürünler olduğu için hem derinlemesine hijyeni bir temizlik sağlanması gerekirken hem de halı yüzeylerine kesinlikle zarar verilmemesi gerekmektedir.
Yıpratmadan Halıfleks Yıkama Hizmeti
Halıflekslerin hem yüzeyi hem de dokusu normal halılardan farklı olmaktadır. Ve toplu kullanım alanlarında çok daha yoğun bir şekilde kullanıldığı için kirlenme durumu çok daha fazla olabilmektedir. Bu sebeple Halıfleks yıkama hizmeti sunan firmamız hem kullanılan halı şampuanlarında hem de tercih edilen halı yıkama makinesi başlıklarında yıpratmayan ve aynı zamanda derinlemesine temizlik sağlayabilen ürünleri tercih etmektedir.
Bu halıların kurutulması diğer halılara göre daha zor ve kapsamlı olmaktadır. Özellikle daha sık yapılı olan bu halılarda nem kalması hem çürüme hem de kokulara neden olurken aynı zamanda mikrop ve bakterilerin üremesi için oldukça elverişli bir ortam yaratmaktadır. Halıfleks yıkama hizmeti sunan firmamız bu anlamda en son teknolojik vakumlu kurutma makineleri ile detaylı bir halıfleks kurutma hizmeti sunmaktadır.

ADVERTORİAL
 
 
Editör: Vitrin Haber