2013 yılında ortaya çıkarılan bir dijital para birimi olarak bilinmektedir. 2014 yılında geliştirilme süreci yaşayan bu dijital para birimi birçok yatırımcı tarafından ilgi görmüştür. Para biriminin ölçüsünü ve değerini belirtmek amacı ile örnek verecek olursan 1 Ethereum 800 ABD dolarına denk gelmektedir. Bir hesaplama platformudur. Dijital paraların günümüzde çok fazla alanfda kullanıldığını özellikle de kurumsal şirketlerin bu şekilde elde ettikleri karı biliyoruz. Kişiler de kendi çaplarında para alışverişine katılarak paralarını arttırmayı hedeflemiş ve birçok kişi de bunu başarmıştır. Dijital paralardan en fazla kullanılanı ve bilineni olan Bitcoin ile de birçok kişi parasını arttırmıştır. Doğru zamanda yapılan Bitcoin al ya da Bitcoin sat işleminin yapılması birçok kişiye hayal bile edemeyeceği paralar kazandırmıştır. Ama burada önemli olan zaman tanınması ve alı satma işleminin hemen yapılmamasıdır.
Detaylar : https://twitter.com/kriptobayi

Ethereum Ne Gibi Avantajlar Sağlamaktadır?

En önemli özelliğinim değiştirilemez olması olduğunu söyleyebiliriz. Üçüncü kişiler tarafından herhangi bir veri değişimi yapılmamaktadır. Yapılabilecek yolsuzluklara karşı önlem alınmış olması insanlara da güven vermektedir. Hiçbir şekilde işlemlerde para alıp satmakta aksama olmamaktadır. Bu da bu yöntemi kullanan kişilerin memnuniyetini doğal olarak arttırmaktadır. Uygulamaların son derece güvenli olması siber saldırılara karşı korunmasını sağlamaktadır. Dijital para kullanıcılığının giderek arttığı bu günlerde artık herkes yatırımını bu alanlarda yapmaya başlamıştır. Riskli bir işlem olduğunu her zaman söylüyoruz. Fakat doğru zamanda doğru şekilde yapılan hamleler ile tahmin edemeyeceğiniz kazançlar sağlamanız da çok olası bir durumdur.
İlgili kaynak: http://www.kriptobayi.com/kriptobayi-com-ile-guvenli-bitcoin-alim-satim-islemleri/

Ethereum Nasıl Alınır?

Ethereum almadan önce güvenilirliği kanıtlanmış olan Bitcoin satın almanız gerekmektedir. Ya ada Bitcoin borsalarından birine kayıt yaptırarak da işleminizi yapabilirsiniz. Bitcoin aldıktan ve bunu sanal cüzdanınıza aktardıktan sonra Ethereum alımı da yapabilirsiniz. Bitcoin’den aldığınız parayı transfer işlemi ile diğer dosyanıza aktarabilirsiniz. Alış işlemi ile satış işlemi aynı şekildedir. Satmak istediğinizde de para dönüşümünü yaptıktan sonra hesabınıza paranızı aktarabilirsiniz. Dediğimiz gibi eğer kar elde etmek istiyorsanız zaman konusunda biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü çok çalkantılı bir ortamdır ve ilerleyen zamanlarda koyduğunuz paradan çok daha fazla kazanmanızı sağlayacaktır.
 
Advertorial