Son derece hafif bir tatlı çeşidi olması, bu lezzetin istisnasız herkes tarafından beğenilmesini de beraberinde getiriyor. Siz de trileçe ile ailenize ve konuklarınıza muhteşem bir damak ziyafeti sunabilirsiniz.
Bu özel tatlıyı yapmak için öncelikle özel bir kek hazırlamanız gerekiyor. Bu kekik geniş gözenekli bir kek olması büyük önem taşıyor. Çünkü trileçe ıslak bir tatlı türüdür. Ağıza alındığında hemen dağılan ve ekstra yumuşak bir dokuya sahip olan trileçe için bu yumuşaklığı sunan bir kek hazırlamanız gerekir.
Trileçe Nasıl Hazırlanır?
Bu kekin ıslak olması için de özel bir sos hazırlamanız lazım. Sosun çok tatlı olmaması gerektiğinden trileçe ıslatma sosunun tatlı seviyesini çok iyi belirlemeniz gerektiğini hatırlatalım. Üst katmanında ise bir karamel sos olması lazım ki trileçe hazırlama aşamasında en önemli olanı karamel sostur. Çünkü hem kıvamı hem de tatlı düzeyi ile karamel sosun lezzeti aslında genel olarak bu tatlının lezzetinde de belirleyici olur.
Tüm bu üç malzemeyi hazırladıktan sonra önce ıslatma sosunu trileçe kekinin üzerine dökerek tamamen çekmesi için bir süre beklemeniz gerekiyor. Ardından üst katmanına karamel sosu ilave etmelisiniz. Sonrasında ise düzgünce keserek servis yapabilirsiniz. Gördüğünüz gibi trileçe hazırlamak bir hayli zahmetli ve zaman isteyen bir süreç!
Hazır Trileçe Tatlısını Deneyin!
Ancak bunun çok kolay bir yolu daha var. O da Kenton tarafından üretilen hazır trileçe tatlısı oluyor. Paket içerisinden hem kek için gerekli karışım hem de ıslatma sosu ve karamel sosu çıkıyor. Haliyle sadece dakikalar içerisinde bu malzemeleri kullanarak muazzam bir tatlı hazırlamanız da hiç zor olmuyor.
Ailenize ve misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebileceğiniz bu özel tatlı için uzun uğraşlar vermenize hiç gerek yok. Gayet kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz ve lezzeti ile de hayran bırakan bu tatlıya https://www.kenton.com.tr/trilece/ adresine tıklayarak göz atabilirsiniz. Hatta online olarak sipariş verebilir ve en kısa sürede adresinize ulaşmasını da sağlayabilirsiniz.
 
 ADVERTORİAL 
Editör: Vitrin Haber