Daha sağlıklı bir hayata kapı aralamak için kullanabileceğiniz elektronik sigaralar, sizleri nikotin bağımlılığının pençesinden kurtaracaktır. Elektronik sigara sayesinde siz de denediğiniz ve başarısız olduğunuz sigarayı bırakma süreçlerini aşacak, çok daha sağlıklı hissedeceksiniz. Pil ve sıvı likitlerle çalışan bu ürün tamamen teknolojiktir. Türkiye pazarında yeni olduğu için henüz elektronik sigara hakkında yapılmış çalışmalar bulamayabilir ve endişeyle yaklaşabilirsiniz. Ancak Avrupa piyasasında çok uzun süredir kullanıldığını ve başarı oranının da yüksek bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle elektronik sigara kullanmaya sıcak bakabilirsiniz. Dijital bir ürün olması onun kullanım ömrünü uzatmaktadır. Yani siz elektronik sigarayı çok uzun süre kullanabilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu bunun sadece bir alternatif olmadığını bilmektir. Yani elektronik sigara sigaranın yanında kullanılabilecek ya da sigarayı azaltmak için kullanılabilecek bir ürün değildir. Bunu sadece gerçekten sigarayı bırakmak isteyen ve nikotin bağımlılığından kurtulmak isteyen bireyler kullanmalıdır. Bu nedenle elektronik sigara pek çok sağlık kuruluşundan da geçer not almıştır. Yapılan incelemeler sonucunda da normal sigaraya oranlar % 95 daha az zararsız olduğu kanıtlanmıştır. Elektronik Sigara Çeşitlerinden Hangisi Alınmalıdır? Tr elektronik sigara çeşitleri içerisinde satın almak istediğiniz ürünlere karar verirken çalışma prensiplerini bilmelisiniz. Temelde tüm elektronik sigaralar üç ana bölümden oluşur ve çalışma prensipleri de aynıdır. Ancak hazneleri ve teknolojik durumları birbirinden farklıdır. Sigara şeklinde olan elektronik sigaralar ilk çıkan ve en küçük hazneye sahip olan ürünler olduğu için bu size yeterli gelmeyecektir. Bunun için yapmanız gereken daha üst modellere bakmaktır. Tr elektronik sigara modelleri arasında bir üst model olan kalem modeller de daha geniş hazneye ve değiştirilebilir sıvı likite sahip olmasına rağmen yine de tatmin edici değildir. Ancak son modellerden sayabileceğimiz eleaf pico ve benzeri modeller akıllı ekran teknolojisi kullanan ve geniş haznesiyle göz dolduran modellerdir. Elektronik Sigaraların Avantajlı Tarafları Nelerdir? Eleaf pico gibi elektronik sigaraların avantajlarını sıralamak gerekirse aslında genel olarak hepsinin benzer avantajlara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu ürünler hakkında çıkan yanlış bilgiler henüz yeteri kadar ülkemizde tanınmamış olmasından kaynaklıdır diyebiliriz. Ancak genel olarak olumlu özelliklerini sıraladığımız zaman karşımıza şunlar çıkar:
  • Elektronik sigaralar pasif içicilik oranını düşürür ve çevreye zarar vermez. Bu nedenle yasak değildir ve kapalı ortamlarda da içilebilir.
  • Yanıcı maddeler içermez ve alev almaz.
  • Binlerce fazla kimyasal içeren zararlı maddeleri çevreye salmaz.
  • Ekonomik anlamda da daha hesaplıdır.
  • Normal sigaradan daha az zararsızdır.
Siz de eleaf pico ya da smok alien gibi ürünler alarak çevreye zarar vermeden sigara bağımlılığından kurtulabilirsiniz. En Donanımlı Elektronik Sigaralar Hangisidir? Eleaf pico ve benzeri ürünleri kullanabilir ya da bağımlılığınıza göre diğer elektronik sigaraları tercih edebilirsiniz. Ancak her gün sigara içen biriyseniz ve uzun yıllardır bağımlılığınız varsa o zaman eleaf pico size ancak yeterli gelecek ve tatmin edecek bir ürün olacaktır. Paket içeriği geniş olan bu elektronik sigara çinko ve paslanmaz çelik karışımıdır. Paslanmaz çelik olduğu için de kolaylıkla kullanabilecek ve uzun süre dayanıklı olacaktır. Yukarıda saydığımız elektronik sigara dışında smok alien de son derece kullanışlı bir üründür. Çünkü 220 W çıkış gücüyle piyasanın en güvenilir ve en kaliteli elektronik sigarası olan bu ürün, internet üzerinden kolaylıkla sipariş edilebilecektir. İnternet üzerinden sıvı likit de sipariş edebilir ve ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Smok alien aynı zamanda geniş ekran teknolojisiyle üretildiği için her yaştan sigara bağımlısının rahatlıkla kullanabileceği bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Siz de sağlıklı bir hayata kapı aralamak için smok alien ürününü kullanabilirsiniz. Hafifliği ve şıklığıyla da ilgi çekici olduğu için kolaylıkla yanınızda taşıyabilecek ve her gittiğiniz yerde sigara yerine bu ürünü rahatlıkla kullanabileceksiniz. Bağımlılıktan Kurtulmak İçin Elektronik Sigara Nasıl Kullanılmalıdır? Bağımlılıktan kurtulmak için elektronik sigaranın sıvı likitlerini doğru seçmek önemlidir. Eğer uzun yıllardır sigara kullanıyorsanız bağımlılıktan kurtulmak için nikotin içeren sıvı likitleri tercih edebilirsiniz. Nikotin içeren sıvı likitlerle sigarayı bırakmanız 3 ay gibi bir süreyi bulacaktır. Vücudunuzun elektronik sigaraya alışma süresi sadece 1 aydır. Bu nedenle smok alien kullanmaya devam etmek için istikrarlı olmalısınız. 72 saat süresince nikotin bağımlılarının vücudu nikotini istemeye devam edecektir. Ancak 72 saatin bir psikolojik sınır olduğunu ve bu saatten sonra istediğiniz sigaranın da sadece psikolojik bir savaş olduğunu bilmelisiniz. Bu nedenle psikolojik savaşı aşmak için elektronik sigaraların yardımını kullanabilir, daha sağlıklı yaşamak için bir an önce bu ürünlerden sipariş verebilirsiniz. İnternetten satın alırken yanında sıvı likitleri de almayı unutmamalısınız.  Bu likitlerin sahte olmaması önemli olduğu için üzerinde bandrol olmasına ve kapağının kilitli olmasına özen göstermelisiniz. Daha sonrasında likiti hazneye boşaltarak elektronik sigaranızı içebilirsiniz.  

ADVERTORİAL HABER
Editör: Vitrin Haber