Ülkemizdeki yerli turistler tarafından yazın bitimiyle beraber egzotik plajlara seyahatler ön plana çıktı. Ucuz uçak bileti bulmak tabi ki yerli turistler için birinci öncelik. İnsanların dinlenmek için gitmek istedikleri yerlerden birisi olan, görselliği ve sakinleştirici özellikleri ile egzotik plajlar, tercih edilen yerlerde listenin başında geliyor.
Barbados
Güney Amerika'nın bir parçası olarak nitelendirilen bir ada olarak biliniyor. Kumu, berrak suları ile gelenlerin dinleneceği bir yer olmakta. Venezuela'nın 434 kilometre kuzeydoğunsun yer aldığını da belirtelim.
Antigua and Barbuda
Adada 100.000'nin üzerinde insan yaşadığı ve turizm için oldukça tercih edilen yerlerden biri olduğunu biliniyor.
Bermuda
Adada oldukça sevilen muazzam doğası birçok turistin akınına uğruyor. Ada, Atlas Okyanusu’nda ABD’nin 900 km doğusunda bulunuyor. Birleşik Krallık denizaşırı topraklarının bir parçası olan ülke, 7 ana ada ile 150 küçük adacık ve kayalıktan oluşmakta.
Dominik Cumhuriyeti
Adı epey duyulan ve merak edilen tatil yerlerinden birisi olan Dominik Cumhuriyeti, Küba ve Jamaika’nın doğusunda, Porto Riko’nın batısında bulunuyor.  Bilindiği üzere Avrupalıların Amerika kıtasında oluşturdukları ilk yerleşim olan ülke, ince beyaz kumlu plajları ve birbirinden güzel otel seçenekleri ile tercih edilenler arasında listenin başında yer alıyor.
Jamaıka
Jamaıka adası muhteşem güzellikleri ile insanların dikkatini çekmeyi başarıyor. Büyük Antiller’de bulunan ada ülkesi olan Jamaika, Orta Amerika ve Karayipler’in bir parçası olarak yer alıyor. Ayrıca tropikal, nemli ve sıcak havasıyla yıl boyunca ziyaretçi çektiği biliniyor.
Porto Rıko
Dominik cumhuriyetinin doğusunda yer alan ada, doğal güzellikleri ile tatil için tercih edilen yerler arasında.
Amerikan Samoası
Ada, Güney Pasifik’te yer alan Hawai ve Yeni Zelanda arasında bulunuyor. Adada yaşayanların büyük bölümünün balıkçılıkla geçindiği ve turizm son yıllarda öne çıkan gelir kaynakları arasında bulunuyor.
Kuzey Marıana Adaları
Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı özerk bir devlet yapısına sahip olan Kuzey Mariana Adaları, Batı Pasifik Okyanusu’nda 15 adadan oluşuyor olup, en çok turist çeken yerler olarak karşımıza çıkıyor.
Guam
Doğal güzellikleri bulunan adanın Uzak Doğu ve ABD arasında yer aldığı biliniyor.
Ucuz uçak bileti bulabilmek için elinizi çabuk tutmayı unutmayın.
 
ADVERTORİAL

 
 
 
Editör: Vitrin Haber