Tabii ki estetik denilince akıllara ilk olarak ameliyat geliyor olsa da, aslında Plastik Cerrahi uzmanlarının ameliyat yapmadan da estetik yaptıklarını hatırlatalım. Ancak konumuz bugün bu olmadığı gibi, sizlere vereceğimiz detaylı bilgiler sayesinde artık daha kolay bir şekilde istediğiniz estetikleri yaptıracak ve sonrasında güzel bir yüze sahip olacaksınız. Estetik güzellik için yapıyor olmasından dolayı, öncelikli olarak bayanlar tercih ediyor olsa da, erkekler için de burun ucu estetiği ve bununla birlikte özellikle son yıllarda sorunsuz olması nedeni ile çene ucu estetiği de tercih edilmektedir. Çene ucu estetiği ile ilgili merak ettikleriniz varsa yeterli!18 yaş altında ki bireylerin de ebeveynlerinin kontrolünde estetik yaptırmaları mümkün olmaktadır. Eğer ki burun ya da çene yüz hatlarınıza uygun değilse, bir kerelik yaptıracağınız ameliyat ile istediğinizi elde edebileceksiniz. Ancak bir kereden fazla yaptırmanız gereken dudak dolgusu da kadınlar tarafından artık sıkça yapılmaktadır.

Burun Ucu Estetiği Nasıl Yaptırılır

Bizim kökenimizde genel olarak burunlarda uç ve kemer oldukça fazla karşılaşılan durumlar arasında yer almaktadır. Tabii ki burun ucu estetiği ile bunların giderilmesi mümkün olduğu gibiile rahatlıkla bu estetikleri yaptırmış oluyorsunuz. Sizde estetik yaptırmak istiyorsanız eğer, zamanını belirleyerek, istediğiniz an burunda ki ve çenede ki sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Estetik cerrahi alanının günümüzde oldukça yaygın olması nedeni ile güzel bir buruna ve çeneye sahip olmak oldukça kolay olmaktadır. Burun ucunun düşük olmasının ana nedenlerinin başında burun kıkırdağının güçsüz olması ve deriyi yani burun etimizi taşıyamamasından kaynaklanmaktadır. Çene ucu düşüklüğü ise ağız yapısı, kafa iskelet yapısı ve çene etinin uzunluğu ile alakalıdır. Ancak bu etken doğuştan da gelebileceği için, zaman içerisinde büyümesi de kaçınılmaz olmaktadır. Tabii ki vücudumuzun fiziki olarak tüm dokularının belirli görevleri olduğu gibi, burun kemiğinin ve çenenin de bir görevi bulunmaktadır. 

Çene Ucu Doğuştan Mı Geliyor ?

Şunu belirtelim ki, burun ucu ya da çene ucu zaman içerisinde sürekli olarak büyüye bilmektedir. İşte bu nedenle daha genç yaşta bu sorunlarını aşmak isteyenler, estetik yaptırarak çenelerini ve burunlarını da güçlü hale getirmekteler. Çünkü burada dokuların bozulmadan güçlendirilmesi de estetik müdahale ile mümkün hale gelmektedir. Bu nedenle sağlık için de geçerli olan burun ucu estetiği ve çene ucu estetiği için www.gokhanhaytoglu.com sitesini ziyaret ederek, direk olarak estetik cerrah ile görüşebilirsiniz. Burada yapılacak olan estetikler ile ilgili olarak da bilgi alabilir ve akabinde doğal estetikler için direk olarak cerrah ile görüşerek, randevu alıp tedavi sürecini hayata geçirebilirsiniz.

Burun Ucu Tamamen Gider Mi ?

En önemli soruların başında her zaman yapılacak olan burun ucu estetiği sonrasında, burun ucu'nun tamamen düzelip düzelmeyeceğidir. Şunu belirtelim ki, çok büyük burunlu olanlarda ya da burun derileri kalın olanlarda, ameliyattan öncesi kadar burun ucu düşmesi olmasa da, belirli bir oranda düşüşün olması mümkündür. Tabii ki cerrahi olarak bu konuda uzman estetisyenlerimiz, estetik öncesinde ki incelemeler ile nasıl bir ameliyat yapılması gerektiğini detaylı bir şekilde belirlemektedirler. Çene'de de aynı durum geçerli olup, çene ucu estetiği ile uzun yıllar hiç bir sorun yaşamayacak ve zaman içerisinde büyüme olması durumunda, sonradan yeniden estetik yaptırabileceksiniz. 

Dudak Dolgusu Operasyonu

Günümüzde estetiğin bir hayli yaygın olması ve artık toplum içerisinde de yadırganmak yerine kabul edilmesinden dolayı, bugün kadınların dudak dolgusu yaptırarak, dudaklarını daha kalın ve dolgun yaptırmaları ve böylelikle istedikleri gibi güzel görünmeleri mümkün hale gelmektedir. Bunların yanında göz, kaş, dudak veya meme, yüz germe, karın şekillendirme estetiklerini de yaptırmanız mümkün olacaktır. Şunu belirtmek gerekiyor ki, ameliyatsız olarak dudak dolgusu yapılıyor olması nedeni ile burada belirlenen yağ oranına göre dudağa enjekte yapılarak, dudaklar kalınlaştırılmaktadır. Tabii ki bu burun ucu estetiği veya çene ucu estetiği gibi kalıcı olmamaktadır. Çünkü dudak dolgusu insan bedeninde ki yağın enjekte edilmesi ile yapılıyor olması nedeni, bu yağında belirli bir süre sonra erimesi ile birlikte, dudakta ki kalınlık kaybolmaktadır. Dudak dolgusu yaptırabileceğiniz en nitelikli cerrah ile tanışmak isterseniz bu sayfayı hemen ziyaret edin!

Estetik Caiz Mi ?

Estetik müdahale yaptıracak kişilerin akıllarına ilk olarak caiz olup olmadığı gelmektedir. Tabii ki işin dini boyutu ile ilgili çok kapsamlı bilgi veremeyecek olsak da, estetik yaptıracak kişilerin psikolojik olarak sorunları olması ve kendini beğenmeleri çok fazla olacağından dolayı, sizin için basit, cerrahlar için oldukça kapsamlı olan bir ameliyat ile güzel bir buruna ya da çeneye sahip olarak sorunlarınızı aşabilirsiniz. Ayrıca dini olarak kemerli burunlarda estetik yapılmasının caiz olduğu ile ilgili diyanetin açıklamalarının bulunduğunu da hatırlatalım.

 

Advertorial Haber

Editör: Vitrin Haber