Diş bakımı ve kontrolleri özellikle ebeveynler tarafından küçük yaşta olan çocuklara doğru bir şekilde aktarılarak bakımlarının zamanında yerine getirilmesine özen gösterilmesi gerekiyor. Çünkü çocuklara küçük yaşta edindirilmeyen alışkanlıklar ileride daha güç olabilmekte, bunun yanı sıra yılda en az iki kere hekiminize giderek kontrollerinizi gerçekleştirmeniz de doğabilecek ağız ve diş sağlığı hastalıklarının erken teşhisi için oldukça önemli. 

Toplumumuzda en sık yapılan yanlışlardan bir tanesi de hastalıkların teşhisini ve tedavileri ertelemek, özellikle diş ile ilgili tedavi yöntemlerine korkarak yaklaşmalarıdır. Hangi sağlık alanı olursa olsun şunu belirtmeliyiz ki erken teşhis hayat kurtarır!

Diş konusunda 20 yılı aşkın süredir Bursa ilinde hizmet veren Koru Diş Kliniği  , implant, çocuk diş sağlığı, diş beyazlatma v.b. birçok alanda hizmet veren nitelikli ve tercih edilen bir kliniktir. 4000’in üzerinde başarılı tedavi, 3200 mutlu müşteri ve uzman ekibi ile Bursa’nın en çok tercih edilen kliniği Koru Diş, aynı zamanda hastaları ile oldukça ilgili olduğunu belirtmemiz gerekir. 

Bursa’da Ortodonti Uzmanı: Koru Diş

Ortodonti tedavisi uygulayacak yada uygulatacak kişiler sadece diş yapısının – görüşünün düzeltileceğini kesinlikle düşünmemelidirler. Ortodonti çene tedavisini de kapsayan bir sağlık alanıdır, doğru bir yapı ile hizalandırılmış dişler her zaman görünüş açısından estetik görünse de özellikle ortodonti tedavisi sonrasında sağlıklı dişlerin: bir şeyler tüketirken hatta konuşurken bile kişiye rahatsızlık verme oranı daha düşüktür. Çünkü çarpışık dişlerin, normal diş yapısına göre bakımının bile zor olduğunu söyleyebiliriz. 

Koru Diş Kliniği alanında da Doç. Dr. Ahmet Yalçın Güngör siz değerli hastalarına hizmet verecektir. Alanında tecrübeli ve Bursa’nın en çok tavsiye edilen ortodontistleri arasında da yer aldığını belirtmeden geçmemek isteriz.  

Diş hekimliğinin dalı olan ortodontide ilk kontrol edilen alan, çene ve damak kemikleridir. Bu kemiklerde oluşmuş olan bir rahatsızlık, ortodonti doktoru tarafından teşhis edilmektedir. Tedavi edilmemiş bir çene kemiği, diş dizaynının yapılmasını engelleyen bir sebeptir. Koru diş kliniğinde, önce kemik yapısı kontrol edilir, kemik yapısı ortodontik düzenlemeye izin veriyorsa, çarpık dişler doğru süreç ve uygulamalar ile tedavi edilmeye başlanacaktır.

Daha detaylı bilgi için : web adresini ziyaret edebilirsiniz. 



ADVERTORİAL HABER

 

Editör: Vitrin Haber