Bez Afiş

Yıkanabilir, yüksek dayanıklılığa sahip branda üzerine yapılan bez afiş baskı çalışmaları reklam sektöründe özellikle tercih edilecek ürün seçenekleri arasında yer almaktadır. Zekamı ya da tanıtım yapmak amacıyla kullanılan afişler dijital baskı ile hazırlanmaktadır. Yüksek dayanıklılığa sahip olması özellikle dış alanda uzun süreli kullanım olanağı elde edilmesini sağlamaktadır.

Tanıtım ve reklam için tercih edecek olan baskı çalışmaları istediğiniz boyutlara göre yapılmaktadır. Birinci sınıf baskı çalışmaları ile hazırlanan afişler uzun süre istediğiniz her alanda kullanabileceğiniz seçenekleri oluşturmaktadır. Farklı boyutlarda yapılacak olan tercihler sayesinde özellikle tanıtım ya da reklam yapmak isteyenler istedikleri tasarımı üzerinden baskı çalışması yapılması için taleplerini iletebilirler.

Bez Afiş Fiyatları

Metrekare üzerinden yapılacak olan hesaplamalar bez afiş fiyatları konusunda belirleyici olmaktadır. En uygun fiyat seçenekleriyle sipariş vermek isteyenler hazırlamış oldukları tasarım üzerinden oluşturacakları sipariş sayesinde kısa süre içerisinde ürüne sahip olabilirler. Kullanıma hazır şekilde yapılan teslimatlar  adresi üzerinden vereceğiniz siparişler doğrultusunda belirtmiş olduğunuz adrese teslim edilmektedir.





ADVERTORİAL

 

 
Editör: Vitrin Haber