Baby Face Beauty uygulaması oldukça etkili ve diğer cilt bakımlarına göre çok daha kısa sürede uygulanan bir cilt bakım yöntemidir. Özellikle son birkaç yıldır ülkemizde popülerliği artan Baby Face Beauty uygulaması kliniğimizde doktorumuz ve ekibimiz tarafından sıklıkla uygulanabilmektedir. Baby face beauty nedir?

Baby Face Beauty ile cilt bakım uygulamasında, 1927nm dalga boyuna sahip bir lazer sistemi kullanılmaktadır. “thulium lazer” olarak bilinen bu sistem sayesinde uygulama sırasında ciltte hem bakım hem de yenilenme gerçekleştirilmektedir. Uygulama sürecinde ciltte mikro kanallar açılır ve açılan bu kanallara kişilerin cilt problemlerine yönelik olarak hekimin önerdiği ve bazen özel olarak hazırladığı etken maddeler yedirilir.

Bahsedilen bu maddeler ise genellikle A vitamini, C vitamini, Tranexamicacid; Resveratrol ve kök hücre içeren nano partiküküllü Lasemd ampulleridir. Leke Tedavisi de özellikle yaz aylarında aşırı güneşe maruz kalan ciltlerde meydana gelen güneş lekelerinin tedavisinde sıklıkla uygulanan ve yine lazer ve kimyasal peeling uygulamaları sayesinde de kolaylıkla tedavi edilebilen bir problemdir.

Leke tedavisinde lazer yönteminin en sık tercih edilen yöntemlerden olması hem kısa sürede sonuç vermesi hem de oldukça konforlu bir uygulama olmasından kaynaklanmaktadır Leke tedavisi yöntemleri nelerdir? Leke tedavisi denildiğinde akla gelen lazer uygulamaları haricinde kliniğimizde uzman doktorumuz Mustafa Karataş tarafından uygulanan ve önerilen kimyasal peeling, mezoterapi, mezolift ve clearlift yöntemleri de yer almaktadır. Var olan bu yöntemlerin hangisinin kişiler üzerinde kullanılması gerektiği ise yine muayeneler sonrasında belirlenmektedir.

Kimyasal peeling nedir? Kimyasal peeling işlemi genellikle derin sivilce lekerinin tedavisinde tercih edilen isminden de anlaşıldığı gibi bazı kimyasal ajanların kullanılarak cildin soyulması ile gerçekleştirilmektedir. Genellikle lazer sistemlerinin yeterli olmayacağının düşünüldüğü noktada önerilen kimyasal peeling uygulaması derin leke tedavisi söz konusu olduğunda oldukça etkili bir yöntemdir. Leke tedavisi, Baby Face Beauty ile cilt bakım uygulaması hakkında detaylı bilgi için hemen www.drmustafakaratas.com internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Advertorial haber
Editör: Vitrin Haber