Sinop’ta faaliyet gösteren Atana Hafriyat firması Turz. İnş. San. Tic. Ltd. Şti., bünyesine kazandırdığı 1 Adet Ekskavatör ve 1 Adet Kazıcı Yükleyici aracı ile hizmet kalitesini arıttırdı. 

Alanlarında uzman 15 çalışanı ile birçok alanda hizmet veren Atana Hafriyat, yerli malına olan güveni ile birlikte aynı zamanda yerli üretime destek vermek amacıyla MST Makinalarını tercih etti.
Atana Hafriyat yetkilisi Sencer Eraslan, Şirket Çalışanları, dost ve akrabaları ile gerçekleşen törende MST M 300 LC ekskavatörü ve M644 Plus kazıcı yükleyiciyi MST iş makinaları satış direktörü Harun Arab ve Bölge satış sorumlusu Erkan Bahadır’dan teslim aldı. MST markasına inanarak yollarına devam ettiklerini ifade eden Atana Hafriyat yetkilisi Sencer Eraslan, ilk alım maliyeti, yakıt, servis hizmetleri ve yedek parça hizmetleri, performans gibi kriterleri göz önünde bulundurarak karar verdiklerini ifade etti. Sencer Eraslan  "MST ile birlikte geleceğe yürüyoruz" dedi. 

Atana Hafriyat, Sinop’ta önemli alt ve üst yapı işleri, hafriyat, kazı ve dolgu işlerini profesyonel ekibi ile yürütmekte. 
Geniş bir nakliye grubuna da sahip olan Atana inşaat, aldığı işleri zamanında yapıp teslim ederek müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutmakta.
Önemli projeler de yer alan Atana Hafriyat firması, İnova Müteahhitlik, Barbaros  Mühendislik, Karsu Arıtma –Fatih Kara İnşaat, Zeyni Baran –Baranoğlu Mühendislik, Özkartallar firmalarının hafriyat ve nakliyat işlerini yapmış ve yapmaya devam etmekte.

Bu bir 'Advertorial'dir.
 
Editör: Vitrin Haber