Büyük İslam Alimlerinden Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri'nin torunu ve Süleymanlı Cemaatinin lideri ulaştırma eski bakanlarından Arif Ahmet Denizolgun 61 yaşında hayatını kaybetti. 

Sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenilen Denizolgun'un ani vefatı büyük üzüntüye neden oldu. Kanaat önderi Arif Ahmet Denizolgun'un, 03.00 sıralarında geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Beykoz'da bir hastaneye kaldırıldığı, ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirtiliyor.

Babası merhum Hüseyin Kamil Denizolgun Beyefendinin vefatının yıl dönümünde, dedesi Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin de vefatının yıl dönümüne (16 Eylül) sadece sayılı günler kala darul ukbaya göç eden Merhum Arif Ahmet Denizolgun, hayatını Kur'an hizmetlerine adamıştı. 

Muhterem Arif Ahmet Denizolgun bugün ikindiye müteakip Şakirin Camisinde kılınacak cenaze namazı ardından toprağa verilecek.

ARİF AHMET DENİZOLGUN
1955 İstanbul doğumlu olan muhterem Arif Ahmet Denizolgun, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi bugünkü adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi. Ardından Columbia Üniversitesi Wagner College Ekonomi İş İdaresi bölümünden mezun oldu ve Serbest Mimar ve Müteahhitlik yaptı. 20. Dönem Antalya Milletvekilliği ile Ulaştırma Bakanlığı yaptı. 4 Ağustos 1998 - 11 Ocak 1999 tarihleri arasında Ulaştıma Bakanlığı görevinde bulunan Denizolgun, bu dönem içerisnde dürüstlüğü, ve projeleri ile dikkat çekti.  Denizolgun, NATO Komisyon Başkanlığı, Teknoloji ve Bilim Komisyon üyeliği görevlerinde bulundu.
Editör: Vitrin Haber