Şok aktüel ürünleri,  oldukça kaliteli ve uygun ürünlerin aktüel ürünler arasında yer aldığını görmekteyiz. Şok mağazası, resmen bu hafta satışa çıkartmış olduğu ürünleri, özenle seçmiş. Aktüel ürünleri seçimi yaparken, tüketicinin ilgi ve alakasının yoğun olduğu ürünleri seçmeye çalışmış. Şok aktüel ürünleri arasında Sinbo Mikser 33,90 TL'lik fiyatıyla gayet makul bir seviyede oldukça kaliteli bir ürün olarak dikkat çekiyor. Sinbo Mikser, büyük ihtimalle Şok'un bu aktüel ürünleri arasında en çok satış yapan ürünü olacak gibi gözüküyor. 28 Haziran tarihinden itibaren Şok aktüel ürünleri statüsünde satışa çıkartılan Sinbo Miker, 33,90 TL'lik fiyatıyla oldukça gayet makul bir seviyede. 3 kademeli hız ayarı olan Sinbo Mikser, kaçırılmaması gereken bir ürün.
FARE VE HAŞERE KOVUCU DİKKAT ÇEKİYOR
Şok aktüel ürünleri belirlerken tıp ki Sinbo Mikser gibi diğer ürünlerde de doğru tercih yapmış. Riddex Fare ve Haşere Kovucu ürünü, Şok'un bu haftaki aktüel ürünleri arasında en çok talep görecek ürünler arasında yer alacaktır. Çok satılması beklenen bu ürün, Haşerelere karşı kimyasalsız çözüm garantisi veriyor. 2 yıl garantisiyle dikkat çeken Riddex Fare ve Haşere Kovucu ürünü, 28 Haziran tarihinden itibaren Şok aktüel statüsünde raflardaki yerini alırken, 4 Temmuz tarihinde bu kampanya sona erecek.
SADECE BUNLAR MI?
Sinbo Mikser ile Riddex Fare ve Haşere Kovucu ürünlerinin dışında Şokta bu hafta inanılmaz kaliteli ve uygun fiyata ürünler mevcut. Saklama Kabı, Lav Karen Dip Boyalı Kase ve Su Bardağı kalitesiyle birlikte uygun fiyatlarıyla dikkat çeken ürünler arasında. Şok'ta bu hafta aynı zamanda Üçsan Plastik'ten Kase ile birlikte Dana Kuşbaşı'da uygun fiyattan satılan ürünler arasında yer alıyor. Bay Bayan Keten Ayakkabı, 16,95 TL'lik fiyatıyla kaçırılmayacak bir fırsat. 28 Haziran ve 4 Temmuz arasında bu kampanyalı ürünlerden yararlanmak için adresiniz Şok olmalıdır.
 
advertorial

 
 
Editör: Vitrin Haber