Alman devi Audi’nin yeni aracı Audi A3 yenilenerek müşterilerinin hizmetine sunuldu. 3 farklı kasaya sahip olan bu model, en yeni hali ile Türkiye piyasasında yerini alan bu aracın ön kısmında da göz alan değişiklikler meydana geldi. Tamponun da ve farların da değişikliği ilk aşama da fark etmemek mümkün değil.  54 farklı düzeyde çalışabilen matrix led farlar, A3’ün en dikkat çekici özelliklerinden biri. Yolda seyir halindeyken, karşıdan gelen veya önünüzde seyreden araçların tespitini yapan bu farlar, aydınlatma alanını kendisi belirleyebiliyor. Ayrıca trafik levhalarını da aydınlatan bu aracın en can alıcı özelliklerinden biri şüphesiz ki matrix led farları.
 
MMI alt yapısı bu seri de daha etkin ve kullanışlı bir hale getirilmiş. Yakıt tüketimi açısından da bu araca sahip olanlar şanslı diyebiliriz. 116 ps gücünde ki motoru, vergi açısından da müşterilerine avantaj sağlamakta. 1.4 TFSI, 1.6 TDI motor seçenekleri ile satışa sunulan bu aracın güvenlik adına birçok özelliği bulunuyor. Bunların başında, park yaparken etrafta ki araçları algılayan bir sistem ve şerit takip asistanı gelmekte. Trafik sıkışıklığını algılayan bir özelliğe de sahip olan bu otomobilin, arka çaprazda ki trafiği bildiren bir asistan sistemi de mevcut. 
 
Audi Servisine uzun bir süre uğramamanızı sağlayacak olan Audi A3’ün, her araç gibi bakıma ihtiyaç duyar. Belli periyotlar ile bu otomobilin bakımlarını yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bunun için Audi Servisi Randevusunu almalı, aracınızın bakımını bu servisler de yaptırmalısınız. Bu aşama da Bostancı oto servisi olan Aksoy Audi Servisini sizlere önerebiliriz. Burada yer alan ekip, işlerinde oldukça profesyonel olan ve özellikle Audi araçlarında kendilerini geliştirmiş insanlardan oluşmakta.

Advertorial

 
Editör: Vitrin Haber