Villaciniz Emlak ve Gayrimenkul Hizmetleri

Firma Kodu #1084
Sektör Yaşam
Adres Kalkan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:16/5 Kaş / Antalya
URL http://www.villaciniz.com.tr
Şehir/Eyalet Port Glaud
Eklenme Tarihi 26.01.2023
Villaciniz.com.tr Hakkında
Uzun süredir sektörde deneyim kazanmış olan tecrübeli ekibimiz ile kiralık villa hizmetleri veren firmamız bu işi yaparken kalitenin yanına güvenirliği de eklemiştir. Çünkü bu işte dürüstlük ve güvenin ne denli önemli olduğunun farkındayız. Çalışma prensibinden ve kriterlerinden ödün vermeden çalışan firmamız kaliteli hizmet anlayışından da hiçbir zaman vazgeçmemiştir. Bu doğrultuda herkesin ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte kiralık villa seçeneklerine sahiptir.
Neden villaciniz.com.tr villa yada yazlık kiralamalıyım ?
Evinizdeki konforu ve rahatlığı yasayarak tatil yapmaktır villada tatil. Sadece size özel ve başkaları tarafından paylaşılmayan villalarda tatiliniz unutulmaz bir hal alacak. Her geçen yıl daha çok ilgininin arttığı villa kiralama sektörü geniş yelpazesi ile size hayal ettiniz tatili bulmanıza yardımcı olmaya devam ediyor.
Geniş Kiralık Villa Seçenekleri
Kiralık villa seçenekleri arasında aile için olan villalardan merkeze yakın konuma sahip villalara kadar geniş alternatifler bulunuyor. Ayrıca tercihe göre farklı kişi sayılarını karşılayacak kapasiteye sahip seçenekler de müşterilerimiz tarafından değerlendirilebilir. Bu doğrultuda 2 kişilik kiralık villalardan 10 kişilik kapasiteye kadar artan villa imkanlarına kadar birçok seçenek bulunuyor. Muhafazafar villa seçenekleri ,deniz manzaralı villa seçenekleri, jakuzili villa seçenekleri, doğa ile ic içe villa seçenekleri , balayı villa seçenekleri .Tüm bunların yanı sıra havuz keyfini her an yaşamak isteyenler için de ısıtmalı ya da kapalı havuza sahip olan olanaklar da değerlendirilebilir.
Uygun Ödeme Seçenekleri
Muhafazakar bir aile için ise kapalı havuzu bulunan kiralık yazlıklar da mevcuttur. Tatil denince genellikle birçok kişinin aklına yaz tatili gelse de son yıllarda pek çok kişi ya da aile tatil günlerini ya da hafta sonlarını değerlendirmek için kış tatillerini de tercih ediyor. Siz de bu şekilde düşünenlerdenseniz kiralık yazlık villa seçeneklerinin dışında kış tatili için tasarlanmış olan kiralık villa seçeneklerine de sitemiz www.villaciniz.com.tr den bakabilirsiniz. Firmamız tüm bu seçenekleri uygun ödeme koşulları ile sizlere sunuyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir