Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Topluma Hizmet Uygulaması Dersi kapsamında önemli bir proje hayata geçirildi. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile gerçekleştirilen ’Güçlü Kadın, Güçlü Toplum’ projesi çerçevesinde ’Sosyal Medya Kullanımı’ eğitimleri başladı.

Eğitimler, Arş. Gör. Dr. Hamza Fatih Sapanca ve Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Erbaş tarafından yürütülmekte olup, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nden akademisyenler tarafından desteklenmektedir. Moderatörlüğünü ise öğrenciler Hasan Yılmaz ve Zilan Yegin’in üstlendiği eğitimler, her cuma Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu’nda gerçekleşecek.

Mardin’de 6 araçlı zincirleme trafik kazası: 1 yaralı Mardin’de 6 araçlı zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu, “Topluma Hizmet Uygulaması Dersi Kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimlere Erzincan’daki bütün kadınları davet ediyorum” dedi.

Her cuma saat 9:00 ile 11:00 düzenlenecek eğitimlerde, girişimci kadınlara iletişimin çeşitli basamakları, yapay zeka ve sosyal medyanın etkin kullanımı konusunda bilgilendirme yapılarak, dijital platformlarda etkili iletişim ve pazarlama stratejileri eğitimi verilmeye devam edecek.

Kaynak: iha