İnsanlık gemisindeyiz; ortak özelliklerimiz var; yaratan ve yöneten rabbimiz bizi,dünya’yı içindekileri yaratmadan önce bütün hesapları eksiksiz yapmış ve insanları mahlükatı yaratıp yaşatmaktadır.

Ancak Hz Adem (A.S.) yaratıktan sonra Allah tarafından planlanan insanlık hayatı başladı; insanlık sözünde ve özünde varlık gösterip göstermeyeceği çetin bir süreçten geçmektedir;kıyamete kadar bu planlanan hayat ve içindekiler devam edecektir. Bizler buna Allahın planı diyoruz.

İnsanlığın mücadelesinde iki önemli çetin düşmanı var; şeytan ve onun sistemi ve savunucuları insanlar; insanlık kendini tanımadan varlık sebebini bilmeden nereden geldiğini;nereye gideceğini  sonunu planlamadan toplumsal ve ferdi hayatta başarı göstermesi mümkün değildir.İlahi kanunlar ve sistemler toplumun ve fertlerin hayatında emredildiği gibi  uygulanmadan huzur ve rahat olmaz. Üretmeden tüketmeye alışmış toplumlar başkasının esaslarına planlarına uymak zorundadır.
İnsanlığın çetin düşmanı şeytan ve savunucusu insanlar ve sistemler HZ. Adem (a.s) ile başladı dedikde nasıl başladı.? Ne yaptı..? ne kadar başarlı oldu; bu ve benzeri sorularla gerçeğe ulaşacağız inşallah.

Allahın bizler için uygun gördüğü ilahi sistemin karşısında şeytan ve onun insan görünümlü yardımcıları şer merkezli sistemler kurdular. İnsanlık  bu iki sistemlerin kontrolündedir.

İçinde yaşadığımız bu dünyada şuanda şer merkezli sistem insanlığı planladığı sitematik olaylarla kontrol etmeye çalışmaktadır.
PLANLI YÖNETİM 
Kimin için ne planı..?
İnsanlık için şer planı.
Nasıl bir plan…?
İnsalığı kontrol altına alma planı.
Nasıl çalışır bu plan..?
İşbirlikçi yönetimler ile.
İşbirlikçi siyasetçiler ile.
İşbirlikçi sağlıkçılar ile.
İşbirlikçi hukukçular ile.
İşbirlikçi gazeteciler ile.

İşbirlikçi meslek odaları ve stk.lar ile
Kısaca toplum ve insanların hayatını kontrol eden kişi ve kurumlar,devlet kurum ve kuruluşlarının kayıtları,dünya da geçerli para sistemleri,sağlık ile ilgili kayıtlar,tüketim mallarının takibi; insanlığın üretimi ve tüketimini tekelleştirme kendi kontrollerindeki şirketler vasıtası ile insan yaşamına zarar veren hormenel ve GDO’lu gıdalar,vb uygulamalarla insanlığın baş belası olmaktadırlar.

Hz.Adem (A.S) ve peygamber efendimiz ile başlayan hak batıl mücadelesinin bu günkü mücadelesini yaşıyoruz. 5800 yıllık siyonist tecrübesi ile mücadele ettiğimizin ya farkındasınız; yada değilsiniz.Farkında iseniz Milli Görüşcü mücahidsiniz,farkında değilseniz Milli Görüş adayısınız Mutlaka Milli Görüşcü olacaksınız. bAŞka YolU yokkkk.İnsanlığın kurtuluşu İslamda ve islami mücadelededir. İnsanlık tarihi ve Peygamler tarihi peygamber efendimiz (s.a.v) in mücadelesi hak merkezli adil bir yönetim içindir.Parayı ve dünya devletleri merkez Bankalarını,toplum alışkanlıklarını,kültürel alışkanlıkları,gıdayı,sağlığı,ilacı,silahı, kişisel ve toplumsal her türlü tüketim mallarını,dünyadaki bütün ham maddeleri kontrol eden sistem ile hareket etmektedir. Bunun için İŞ BİRLİKÇİ Yönetimleri ve medya ağını kurmuş ve yönetiyorlar..

ERBAKAN Hocamız ne derdi bana siyonimizi anlatdırmadan sözlerimi tamamlamış olmam derdi. Bu gün hocamızın anlattıklarını yaşamaya devam ediyoruz..BaŞkA yOlU yokkkk.
uzmanların değerlendirmelerini takip ediyorum.. adım adım insanlığı yok etmeye götürmek için virüsler üretildiğini bundan sonraki aşamada Liderleri dünya sağlık örgütü aracılığıya insanlara ve yeni doğan çocuklara cipler takılarak kontrol etmek üzere planlanmış bir projeden bahsediliyor. dijital para internet üzerinden işlemler, selamı kaldırma,imamı yok etme, camileri kapatma kutsal şehirlere savaş açma, dinleri ortadan kaldırma,kültürleri yok etme,Siyonist projeye göre Allah insanı yarattı biz 2,0 insanı yaratacağız ve kontrol edeceğiz. Bunları artık ABD. üzerinden değil Çin üzerinde yapmaya karar verilmiştir. ERBAKAN hocamızın 1 dolar tavsirini hatırlayalım.. işte bu işleri siyon yahudileri ve onların kurdukları sistemleri ve iş birlikçi yönetimler,medya,her türlü meslek mensubu ile yapmaktadırlar. Bizler müslimanlar olarak bunların bu ve benzer projerini 19 defa yendik inşallah bunuda yeneceğiz. Ne ile derseniz aklımızla, temiz gıda üreteceğiz,SAĞLIKLI nesiller yetiştiereceğiz,temiz yiyeceğiz,temiz giyeceğiz,temiz bilgilerle bilgileneceğiz,Peygamber efendimizin sünnetlerini uygulayacağız,bütün insanlığın kurtuluşu İslamda ve Milli Görüştedir.

Covid-19 pandemi olayıda bu planlı mücadelenin bir parçasıdır. İnsalık ya parçalanacak yada kendi doğasına uygun ilahi plana uyacak başka yolu yok.Ya  hakkı savunacağız yada hakkın karşısında duracağız. Tercih sizin iyiliğin yolu açık olsun sonu saadet ve huzur olsun inşallah.
vesselam...

Allah'a emanet olun sağık sıhhat afiyetler diliyorum...
mücadeleye ve mücahitliğe devam...

İsmail TEZİÇ