Dünya genelinde yaklaşık 6 bin 500 ofis ve 100 bin gayrimenkul danışmanı ile sektörde faaliyet gösteren RE/MAX, Sinop şubesini "Asrın Gayrimenkul Danışmanlık LTD. ŞTİ" işletmeciğinde Tuzcular Caddesinde hizmete açtı.

Açılış törenine CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, CHP İl Başkanı Barış Ayhan, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ile çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan 

Şubenin Sinop'a ve sektöre hayırlı olmasını dileyen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop'u RE/MAX ile tanıştıran giriimciyire kutladı. Barış Karadeniz sözlerini şöyle sürdüdü; "Genç girişimci arkadaşların bu işlerde ne kadar başarılı olduğunu Recep kardeşim hepimize gösterdi. İnşallah güzel günlerde çok güzel paralar kazanırsın, bu paralarla Sinop'umuza katkı sağlarsın. Buradan her giden ve değişik illerde işletme açan hemşerilerimize hep şunu diyorum 'Gelin Sinop'a bir çivide siz çakın' sağolsun Recep kardeşim gitmeden bir çivi çaktı. Ona da teşekkür ediyorum"

Yapılan konuşmalar ardından ofisin açılış kurdelesi, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP İl Başkanı Barış Ayhan, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ile RE/MAX Asrın Gayrimenkul Danışmanlık Sahibi Recep Özbay tarafından birlikte kesildi. Program ikram ile son buldu. 

Sinop'ta yapılan açılışla birlikte, Türkiye genelinde franchise sistemiyle büyümesini sürdüren RE/MAX'ın Türkiye ailesine, yeni bir franchise ofisi daha katılmış oldu.

Advertorial Haber

 
Editör: Vitrin Haber