Yani Mahalle Konak Sokak No:2/A adresinde bulunan Çağla Yapı Emlak ve Proje Danışmanlığı ofisi açılışına, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti eski İl Başkanlarından Yakup Üçüncüoğlu, Özel Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde kurban kesimi ile başlayan törende bir konuşma yapan Çağla Yapı Emlak ve Proje Danışmanlığı işletmecisi Salih Güney, açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Güney; “Çağla Yapı Emlak ve Proje Danışmanlığı ailesi olarak Sinop’a hizmet verecek olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Birer Sinop aşığı olarak bizler, Sinop halkının hak ettiği kaliteli ve dürüst hizmet anlayışını kendimize birer vazife olarak bilmekteyiz. Gayrimenkul sektörünün boş zaman geçirilecek bir sektör olmadığını, aksine çok ciddi bir sektör olduğunun farkındayız. İşimizi hakkıyla yaparak hem müşterilerimizin hem de mülk sahiplerin gönüllerini kazanmayı hedefleyerek hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimizi günümüzün şartları ile yoğurarak, Sinop’umuza hizmet vereceğiz. Allah’ın yardımı ve sizlerin teveccühü ile Çağla Yapı Emlak ve Proje Danışmanlığı ailesi olarak Sinop’a en güzel hizmeti vermeye söz veriyoruz” dedi.

Törende daha sonra söz alan Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat, Çağla Yapı Emlak ve Proje Danışmanlığının Sinop’a hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Bulat; “Böyle gençlerimizin ilimize fayda sağlayacak hizmetlerin içine girdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah hep beraber gençlerimizi kafelerden, kahvehanelerden, sokaklarda, caddelerde boş boş gezmekten kurtararak istihdam meydana getirmelerini temin etmeye çalışmalıyız. Bu sebeple bu girimde olan kardeşlerimiz de desteklemek gerekiyor. Bu manada bugün burada bulunan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Salih Kardeşimiz nezdinde bu işletmenin ailesine ve Sinop’a hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim işlerinizi kolay kılsın inşallah” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar tarafından Çağla Yapı Emlak ve Proje Danışmanlığı açılışı gerçekleştirildi. Program yapılan ikramlarla son buldu.

Advertorial Haber