Çeşitli lezzetlerdeki dünya kahvelerinin yanı sıra birçok soğuk ve sıcak içecekleri menüsünde barındıran Yemen Kahvesi Sinop Şubesi, dün düzenlenen görkemli bir açılış ile Sinoplu vatandaşların hizmetine başladı. 

Ada Mahallesi Enver Bahadır Caddesi No:17/1 adresinde hizmet vermeye başlayan Yemek Kahvesi Sinop Şubesinin açılış programına, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, İşletme Sahibi Zafer Karakaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, işletmenin Sinop’a hayırlı olmasını diledi. Karadeniz; “Arkadaşlarımız, Antalya’dan Sinop’a ilk geldiklerinde kendileri ile tanışma fırsatım olmuştu. Sinop’a bir yatırım yapmak istediklerini söylemişlerdi. Ben de, Sinop’a bir çivi çakandan Allah razı olsun, elimizden gelen desteği biz de vermeye hazırız demiştim. İnşallah Sinop, sizlerle daha da güzel olacak. Bu anlamda işletmemizin Sinop’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

Daha sonra bir konuşma yapan Yemen Kahvesi Sinop Şubesi Sahibi Zafer Karakaya, Türkiye genelinde Sinop'un da dahil olmasıyla 150 şubesi bulunan ve kurumsal bir firma olan Yemen Kahvesi’ni Sinop’a getirmiş olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Karakaya; “Türkiye genelinde 150 şubesi olan kurumsal bir firma Yemen Kahvesi. Bu anlamda Sinop’a en iyi hizmeti vermeye adayız. Bunu kendimize bir görev addediyoruz. Yemen Kahvesi bu alanda kendini kanıtlamış bir isim” dedi

“BİZDE KAHVELER YEMENDEN GELİR”
Son olarak Yemen Kahvesi’nin özelliğinden bahseden işletme sahibi Zafer Karakaya, “Bizi diğer tüm firmalardan ayıran en büyük özelliğimiz bizim kahvelerimizin orijinal Yemen kahvesi olmasıdır. Herkes kahve satar, ama her kahve Yemen kahvesi değildir. Bizim en büyük sloganımız da ‘Bizde kahveler yemenden gelir’. Bunun dışında en temel özelliğimiz kahvelerimiz Kızıldeniz sınırında Yemen bölgesinin dağlarında, Arap Yarımadası’nın güneybatı tepesinde yetişen, tek orijinli ve ekilen dünyanın en eski kahveleridir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Yemen Kahvesi Sinop Şubesi açılış kurdelesi kesilerek hizmete girdi. Açılış programı yapılan ikramlarla son buldu.

Bu bir 'Advertorial'dir.