Tüm Sinoplu İş Adamları Yardımlaşma Derneği (TÜSİYAD) Genel başkanı Gezer Terlikleri sahibi Mustafa Özalp İhracatın Yıldızları ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den aldı.

Gerçekleştirdiği ihracat ile ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Gezer Ayakkabı Deri Sanayi bu yılda Türkiye’nin en iyi ihracat yapan firması olarak ‘’Platin’’ Ödülüne layık görüldü.
Hilton Otelinde gerçekleşen ödül törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybek, Tim başkanı Mehmet Büyükekşi, İtkib başkanı Hikmet Tanrıverdi, İthib başkanı İsmail Gülle, İdmib başkanı Mustafa Şenocak İş Dünyasının çok önemli firmaları gecede yerlerini aldılar. İtkib çatısı altında 12 bin firmanın değerlendirmeye alındığı gecede .Ekonomi bakanı Tüm ödül alanlara plaketlerini verdi.

Geceye sanatçı olarak Ebru Gündeş yer alırken şarkıları ile geceye renk kattı.
Tüm Sinoplu İş Adamları Yardımlaşma Derneği(TÜSİYAD)Genel Başkanı ise gecede; Türk Ekonomisine katkı sağladıkları için çok mutlu olduğunu bu ödülü tüm firmam adına aldığını daha çok çalışarak daha çok işler başaracaklarını bildirdi.

Sinop İli Ayancık İlçesinden 50 yıl önce posta vapuru ile İstanbul’a geldiğini kardeşleri ile çok çalışarak bu günlere geldiğini ifade etti.
Sinoplu olmaktan ve yanında çalışanlarını yarıdan fazlasının Sinop nüfusuna kayıtlı kişiler olduğunu söyleyen Özalp, Biz sadece Türk Ekonomisine katkı sağlarken memleketimiz insanında hiçbir zaman unutmadıklarını öncelikli olarak hemşerilerine iş imkânı sağladıklarını ifade etti.
 
Editör: Vitrin Haber