Sinop Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Öz gazetecilere yaptığı açıklamada, genel kurul sürecini bitirdiklerini ve 7'inci kez göreve seçildiğini söyledi.

Geçen yıl esnafa, 35 milyon lira kredi verdiklerini anlatan Öz, şöyle konuştu: "2017 yılı içerisinde esnafımız taksitlerini geciktirmeden gününde ödediler. Yani geçtiğimiz yılı esnafımız borçsuz kapattı. Bu benim değil, esnafımızın başarısı. Dolayısıyla bu tutarlılık bizi, Türkiye'nin en iyi kooperatiflerinden birisi yaptı. Esnafın, kredilerini zamanında ve geciktirmeden ödemeleri nedeniyle Türkiye'nin en iyi kooperatifleri arasında yer alıyoruz."

Öz, kooperatifi, bu yıl büyütmek istediklerini vurgulayarak, "Bu yıl esnafımız için kredi limitini 55 milyon liraya çıkartmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda esnafımızdan gelen talepleri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Amacımız Sinop’ta ki ticari potansiyeli arttırmak ve  ekonomik rahatlığı, özgürlüğü sağlamak. Bu konuda esnafımız bize güvendi. Biz de onlara güveniyoruz ve gereğini hep birlikte yapacağımıza inanıyoruz" ifadesini kullandı.
Editör: Vitrin Haber