Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ” Resmi Gazete ‘de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Konu ile ilgili Sinop Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada destekten yararlanmak isteyenlerin 4 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunmalarının gerektiği bildirildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “21/10/2016 tarihli ve 29864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi, Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'e göre 11. etap proje başvuru dosyaları alınacaktır. Bu Tebliğde belirtilen usul ve esaslara göre hazırlanan başvuru dosyasının girişi bu Tebliğin yayımı tarihinden itibaren otuz gün içerisinde elektronik ağ üzerinden yapılır. Son başvuru tarihi 04.12.2016’dır. Son başvuru tarihi bitiminde elektronik 4-g başvurular için veri girişine kapatılır ve yapılan başvurular son haliyle işleme alınır. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi hakkındaki 2016/37 Nolu Tebliğ ve eklerinin www.sinop.tarim.gov.tr veya "www.tarim.gov.tr" adreslerinden elektronik olarak edinilebileceğini, konu hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü İl Proje Yürütme Biriminden detaylı bilgi alınabilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
 
Editör: Vitrin Haber