Sinop'ta Doğuş Market Yeni Çarşı gerçekleştirdiği ŞOK kampanya ile halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yoğun ilgi nedeniyle mağazada kimi zaman izdiham yaşanıyor. 

Sinop Arkeoloji Müzesi arkasında faaliyet gösteren ve adres değişikliğine hazırlanan Doğuş Market Yeni Çarşı merkez mağazasında yaklaşık iki haftadır iğne atsanız yere düşmüyor. Şirket Müdürü Halil İbrahim Baş'ın girişimleriyle Doğuş Market Yeni Çarşı Merkez Şube, daha büyük bir yerde hizmet vermek için yaptığı kampanyada yüzde 20'den yüzde 50'lere varan indirimler yapıyor.

Kampanya ile Yeni Çarşı merkez şube, resmen etiketleri yok sayarak büyük indirimlerle satışlara devam ediyor. Daha önce de yapmış olduğu çekiliş kampanyasıyla bir aileyi araç sahibi yapan firma, yine farklı kampanyalara hazırlanıyor. Şirket Müdürü Halil İbrahim Baş, marketin bir çok yerine bulunan fiyat-gör cihazlarıyla vatandaşın istediği ürünü cihaza tutarak ürün fiyatını görebildiğini söyledi. Baş; "Yeni yerimize geçtiğimizde de daha büyük hizmet ve kampanyalarla Sinoplu vatandaşlarımıza edeceğiz" dedi. 

“bu bir advertorial”dır‏

Editör: Vitrin Haber