Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her hafta tekrarlanacak olan Cuma Söyleşilerinin startı, yarın veriliyor. MÜSİAD'ın ilk konuğu Sinop Üniversitesi (SÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Dalgın olacak.

Cuma söyleşileri programına tüm vatandaşların davetli olduğunu belirten MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, katılımcılara her hafta tekrarlamayı planladıkları organizasyonla; mevcut iş ortamından farklı bir manevi iklim ve atmosfer teneffüs ettirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ahmet Hilmi Gökmen; "Bundan sonra her cuma akşamı şubemiz konferans salonunda, konusunda, alanında uzman olan akademisyenlerimiz, ilim adamlarımız ve kanaat önderlerimiz tarafından, önceden belirlediğimiz bir konu hakkında söyleşi-konferans-bilgi ve tecrübe paylaşım toplantısı düzenleyeceğiz.

Amacımız her hafta sonu katılımcılarımızı mevcut iş ortamından farklı bir manevi iklim ve atmosfer teneffüs ettirerek, milli- manevi- tarihi değerlerimizi hatırlamak ve bu alanlarda ufuk turu yaptırmaktır. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz ilk programımıza konuşmacı olarak üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Nihat Dalgın hocamızı davet ettik. Cuma günü akşamı saat 20.00'da başlayacak olan ve her cuma akşamı düzenleyeceğimiz toplantımıza ilgi duyan bay-bayan herkesi davet ediyoruz. Düzenleyeceğimiz "CUMA SÖYLEŞİLERİ" toplantılarınızın farklı bir kaynaşmaya, birlik ve beraberliğe vesile olacağını ümit ediyoruz ve hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber