Sinop yeni bir damak tadına daha 'merhaba' dedi. Yemeklerini tamamen odun ateşinde yapan Ata Doskar Restoran, Ahmet Levent Özkan ve Temel Coşkun Dost işletmeciliğinde kapılarını Sinoplulara açtı. 

Açılış törenine 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü ile çok sayıda davetli ve Sinoplular katıldı. Yapılan dua ardından protokol tarafından kurdele kesildi. Programda davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

ODUN ATEŞİNDE DÖNER
Açılışı yapılan Ata Doskar Restoran'da Sinoplular odun ateşinde döner başta olmak üzere, bir çok lezzetle buluşmuş oldu. Dönerin yanı sıra pide, lahmacun ile yemek çeşitlerinin yer aldığı restoran, kahvaltı içinde iyi bir adres. Sabah sıcak bir çorba içmek isteyenler de 05:00'dan itibaren çorbalarını yudumlayabilecek. İşletmenin en önemli özelliklerinden biri ise alkolsüz ve aile ortamına uygun olması. Kent merkezi İtfaiye durağ yanında (eski kervansaray) açılışı yapılan Doskar'ın ayrıca Samsun'da 3 restoranı daha bulunuyor.

TÜM İMALATIMIZ ODUN ATEŞİYLE

Ata Doskar Restoran İşletmecilerden Ahmet Levent Özkan, tüm Sinopluları restoranlarına davet etti. Özkan; "Restoranımız Samsun menşeli. Bu işletmenin kurucularından baş ustamızın ismi Ata olduğu için, işletmemizin adına Ata ekledik. İyi bir şeyler olsun diye çalıştık. Sinop'umuza, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Burada bütün imalatımız odun ateşi üzerine yapılıyor. Çorbalarımız, yemeklerimiz, dönerimiz tamamen odun ateşinde pişiriliyor. Pide ve lahmacun çeşitlerimiz ile kahvaltımız mevcut. En önemlisi alkolsüz bir ortam. Alkol haricinde tüm lezzetleri bulabileceğiniz bir işletmeyiz" dedi. 

Advertorial Haber
Editör: Vitrin Haber