Sinop MÜSİAD ekibi Ankara'da faaliyet gösteren Sinoplu sanayici ve iş adamlarını ziyaret etti. 
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ve MÜSİAD üyeleri Ramazan Ayar, Yusuf Kara, Mertol Süren, Selami Tarak ile Yücel Ünal, Ankara Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren Ankara Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Bilkapen A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sinoplu sanayici Ayhan Gökmen'i fabrikasında ziyaret etti.

Bir çok alanda yatırımı olan Ayhan Gökmen ziyaret sırasında MÜSİAD heyetine, imalatını yaptığı ürünler hakkında bilgi verdi. Sinoplu olduğunu ve uzun yıllar Ankara'da sanayicilik yaptığını belirten Ayhan Gökmen, memleketi Sinop için üstüne düşen her türlü görev ve hizmeti yapmaya hazır olduğunu belirterek, bu konuda her türlü işbirliğine de 'evet' diyeceğini söyledi. Ayhan Gökmen, Sinop MÜSİAD heyetinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

MÜSİAD üyeleri daha sonra yine Sinoplu iş adamı Hay-Zek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Türkeri'ni işyerinde ziyaret etti. Hayrullah Türkeri'nden ticari faaliyetleri hakkında bilgi alan MÜSİAD ekibi, Türkeri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Terlik üretimi ve elektronik ithalatı yapan Hayrullah Türkeri ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, "Sinop için bir çivi çakanın başımızın üzerinde yeri var. Memleketimizin kalkınması noktasında çaba sarf eden herkesten Allah razı olsun. MÜSİAD'ın Sinop'ta yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu anlamda başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum" dedi.
Editör: Vitrin Haber