Türkiye’nin en mutlu kenti seçilen Sinop’un işadamları, kuruluşlarının 20’nci yılını kutluyor. Sinop İşadamları Derneği (SİAD) 20’nci kuruluş yılında İstanbul Maslak’taki Sheraton Otel’de bir araya geliyor.  

Sinoplu iş adamları büyük bir aile
SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, 23 Mayıs Cumartesi günü  düzenlenecek ve çok özel davetlilerin katılacağı gecede hemşehrisi olan iş adamları ve davetliler ile bir arada olmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Orhan, ”Biz gurbette bulunan iş adamları olarak büyük bir aileyiz. Amacımız doyduğumuz topraklardan,doğduğumuz topraklara kalıcı hizmet etmektir” dedi.  

Şevval Sam konser verecek
Sinoplu iş adamlarının kokteyl ile başlayacak olan gecesine, tıp dünyasının efsane ismi Profesör Doktor Azmi Hamzaoğlu ile birlikte Futbol Milli Takımının ve Galasatasaray’ın unutulmaz ismi Hakan Ünsal, eski bakanlar, milletvekilleri, valiler, il ve ilçe belediye başkanları katılacak. SİAD’ın 20’nci kuruluş yıl dönümünde sahneye ünlü sanatçı Şevval Sam çıkacak ve gece sanatçının muhteşem konseriyle saat 00.30’a kadar devam edecek.


Editör: Vitrin Haber