Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımya gerçekleştirilen ve İş Adamı Abdurrahman Kaan'ın genel başkanlığa seçildiği MÜSİAD'ın 24. Olağan Genel Kurulu'nda, MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen 'Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Komisyonu Yönetimine' getirildi.

MÜSİAD'ın 24. Olağan Genel Kurulu'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yanı sıra Hollanda, Japonya, İran ve Suudi arabistan'ın da bulunduğu 23 ülkeden başkonsolos, ticaret ateşesi ve konsolos yardımcısı düzeyinde 27 temsilci ile birlikte bazı Sinop üyeleri de katıldı.

Kurulda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Abdurrahman Kaan ve Nail Olpak birer konuşma yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından İç Genel Kurul'a geçildi. İç Genel Kurul'da MÜSİAD'ın 6'ncı başkanlığına derneğin Genel Başkan Yardımcısı olan Abdurrahman Kaan seçildi.

Bayrağı Nail Olpak'tan devralan Kaan'ın Genel Başkan seçildiği İç Genel Kurul'da, yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen  3 kişinin yer aldığı 'Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Komisyonu Yönetimine' seçildi. 
Editör: Vitrin Haber