Sinop iş dünyasındaki gelişmelerin ele alındığı görüşmede Sinop'ta yapılacak ortak projeler konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Sinoplu İs Adamları Derneği Başkanı Rafet Orhan, Cengiz Tokmak'ın MÜSİAD İl Başkanlığı görevine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Sinop'un derdiyle dertlenen Sinop ve Sinoplu için gece gündüz çalışan Cengiz Tokmak MÜSİAD Sinop İl Başkanlığına seçilmesi bizleri memnun etmiştir. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, SİAD Başkanı Rafet Orhan'ın ve yönetimine teşekkür etti. Tokmak; “SİAD, İstanbul’da bulunan iş adamlarımıza yönelik çok önemli çalışmalara imza atan çok değerli bir sivil toplum kuruluşu. Etkinliklerine bizzat katıldığım bir kurum. İnşallah bundan böyle Sinop için ortak projelere imza atacağız. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette Sinoplu Is Adamları Derneği Başkanı Rafet Orhan'ın yanı sıra Genel Sekreter Barbaros Baltacı, Başkan yardımcısı Erdal Özcan, Sinop Şube Başkanı Yasin Karagül ve Mali müşavir Kızılay Küçükçekmece Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İpek de hazır bulundu.
Editör: Vitrin Haber