Çeşitli alternatifleriyle Sinoplulara eşsiz lezzetleri tattıracak olan Şefin Mutfağı, birbirinden güzel tatları, uygun fiyatlarla Sinoplularla buluşturdu. Şefin Mutfağı ayrıca Sinop'ta bir ilke de imza atarak, kısa süre içerisinde müşterilerine online kumpir siparişi imkanı sunacak.

İş yeri sahibi Tuğba Akyüz, tüm Sinopluları Şefin Mutfağına davet etti. Online sipariş fırsatı hakkında bilgi veren Akyüz, "Sinop’ta sürekli satışı olmayan, neredeyse herkesin çok sevdiği patatesten eşsiz lezzet çıkartarak Kumpiri online sipariş sistemiyle sizlere Şef’in Mutfağı olarak sunmuş oluyoruz. Çok yakında aktif olacak online sipariş sistemimiz ile HYPERLINK 'bikumpirye.com' internet adresi üzerinden istediğin kumpir malzemelerini seçerek, eşsiz lezzetleri tatma imkanınız olacaktır" dedi. 

5 personel ile Sinoplulara sağlıklı ve lezzetli hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirten Tuğba Akyüz; "İçeriğimiz; fastfood yiyecekleri olarak, kumpir başta olmak üzere, özel ekmeğiyle çeşme kumrusu, hamburger, patso, sosis ekmek, sandviç ve tost bulunmaktadır. Sabahları kahvaltı çeşitleri ve sıcacık mercimek çorbası, günün diğer öğünlerinde pilav çeşitleriyle, sade pilav, nohutlu pilav, tavuklu pilav, kavurmalı pilav, ton balıklı pilav çeşitlerimizde daha ilk günden büyük ilgi gördü. Ayrıca her güne özel sulu yemek çeşitleri ve sac kavurma, mantarlı tavuk sote yemeklerimizde bulunmaktadır. Diyet yapanlar için hafif sağlıklı 'Şef Özel' diyet salata tabağımız bulunmaktadır" diye konuştu.

Adertorial Haber